- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamespapa
csendes tag
Köszi a segítséget. Haver átjött, nagy nehezen kitaláltuk mi adta az 50hzes zajt. Egyrészt két konnektor is áramköri zajt adott le, másrészt maga a laptop táp ezt meg 2xezte, áthoztam az asztal gépet, bedugtuk másik konnektorba és már jó, max hangerőn egy nagyon minimális zaj hallatszik, ami 40Hz-en mozog. de ezt a szikszalagos dolgot kipróbálom köszi
-
Jamespapa
csendes tag
Sziasztok!
Na szóval sejtésem szerintem földhurkom van, mert búg a hangfalam mikrofon bekötés után.
Szóval amit akarok: Szóljon a mikrofon a hangfalamból egyidőben mikor beszélek. Szól is, csak társul mellé egy szép hangos zúgás. Hangkártyába dugtam a mikrofont és windows hangoknál engedélyeztem, tovább nem tudom hogyan. Nem értek ehhez, szóval segítsétek kérem! A két dugó, ami az elosztóban van a laptop és a hangfal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Napelem
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest