- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Forrmell.enn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Pedig pont gondoltam erre egy sportos karbantartott test is lehet státusz szimbólum."
Egyértelmű, viszont nagyban függ az egyéni érdeklődési körtől, személyiségtől, hogy valaki ezen a területen (is) valami átlagon felülire törjön. Például nem egy olyan IT-s fizuja haladja meg az 1 misit, aki brutálisan el van hízva; de egyszerűen nem érdekli ez a saját-test téma. Vagy gondolhatunk az ország Lölőjére akár. Rengeteg gazdag ember van, aki odáig jut el, hogy nem szeretne súlyosan elhízott lenni, mert szeretne viszonylag sokáig élni, de annyira már nem érdekli a téma, hogy kockás has, "beach body", meg a hozzájuk kapcsolódó életérzés.
Perpill nem tudom, hogy állok a súlyommal, nem mertem megmérni, pedig semmi nagyon vészeset nem csináltam. Majd január elsején.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Asus Rog Strix G16
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest