Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Egy mérleget sztem jó lenne beszerezni, mi amúgy is szoktuk használni konyhában sütésnél pl (csak azért írom, hogy nem csak a mindennapi kajáláshoz jöhet jól). Ha 7 kor kajálsz akkor egyet még be kéne iktatni 10kor is (gondolom nem 8-9 körül mész aludni). Így jön ki 3 óránként kaja, én így szoktam. Ha a szervezet nem jut tápanyaghoz, akkor izmokat bont, ami visszatartja a zsír lebontását. Nálam 10kor van ~100g csirke meg uborka, egyéb zöldségek (ezt én sem viszem túlzásba, ehetnék több zöldséget is - javaslom esetleg próbálj ki valamilyen zöldség/csirke salátát, hátja jobb az íze és könnyebb megenni). Reggeli szintén kell, hiszen egész este nem kajálunk, ami után mindenképp szükséges egy rendes étkezés (pl műzli/zabpehely, nem kell sok, ~50g elég, ami egy kis csészényi nagyjából, én ezt tejjel szoktam, pár perc alatt be lehet dobni).
Ha nem veszel mérleget azért nagyjából tudsz számolni (pl hentesnél adott kg csikét kérsz és elosztod pár napra, vagy 500g rizst elosztod 5 felé, stb), bár nem a legjobb. Fontos lenne az a 3 óránkénti kaja, és csak azt, amiket felsoroltunk (és abban a mennyiségben). Dobozban el lehet vinni melóhelyre is, ott hűtőbe majd mikróba, 5-10 perc egy étkezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest