-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
andorra #8273 üzenetére
Vagy csak szimplán nem volt eddig rendes shorthaul FSX-re
Geryson pont nem az, aki azzal szokott dicsekedni, hogy hány ezer órát repült. Ja de
viszont a MAVA-s több ezer órája került szóba néha, viszont szerintem a Malév pont nem a longhaul-okról híres.
Amúgy valóban, totál más a kettő, én mind a kettőt szeretem, mostanában shothalozok a 737-esek ékezése örömére, előtte sokáig longaul-t, cargo-t nyomtam, mert 100 óra elég volt a Wilco A320-asából (reinstal után nem telepítettem újra, ennyire mazochista én sem vagyok, bár tény, az első verzióhoz képest javítgattak rajta).
ui: a töltöttpaprika jó volt, de már tegnap elfogyott, ma Formula1-es félálom volt, meg nincs kedvem most hosszú útra menni...
-
Geryson
addikt
válasz
andorra #8273 üzenetére
Egy bölcs fórumozó ismét bölcs hozzászólását hallottuk az imént. Majd megyek hozzád repülésbeli tapasztalatokért! Sőt, megvitatom, hogy mit írhatok a fórumban és mit nem.
Az FSX viszonylagosan megtalált stabilitását próbáltam elemezni, aminél hatalmas különbség van egy rövid és egy hosszú út között, mert a nagy utak alatt szedi össze szeméttel a memóriát tapasztalatom szerint.
Barátom, ez nekem egy játék és nem verseny. Úgyhogy tökre letojom, hogy ki mekkora utakat repül. Én most már csak ekkorákat, de azért nézz már rá a Malév VA statisztikámra is egy picit és utána nézzük meg a tiédet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged