-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
gabitoo88 #5593 üzenetére
erre mondtam a közös repülés kapcsán, hogy ki melyiket szereti (shot-long haul), mennyire ér rá, etc... én repülés miatt még nem nagyon hoztam áldozatot a valós életben, és itthon is jól megvagyunk... az más kérdés, hogy én amúgy is rengeteg időt töltők a gép előtt (iránya a BME mérnök-infó), szóval hogy mivel töltöm, az már majdnem mind1... a long-haul meg híres arról, hogy ott nem igazán a repülésen van a hangsúly útközben... ha tanulni nem is ideális (nem egyszerű úgy tanulni, hogy közben az ember agya félig máson/hol jár), de pl programozás, vagy a neten való nézelődés még belefér... ATC ha akar valamit, akkor SELCAL... nem kell a wow-osok szintjére süllyedni elszántságban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óra topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged