-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms #5106 üzenetére
Voltaképpen nincs gond a 775-tel, Kb. olyan szerencsés 9550-em van most mint neked volt, szépen megy léggel 3.8-on kicsi fesszel. A lapom XFX 780i, a 4 giga ram is megvan, ugyan csak ddr2, de "jófajta" így bírja a húzást. Táp Mushkin, így az is rendben van. Kártya GTX260 black, ez elég kb, jól is megy most az FSX, de azért szeretnék jobbat.
Az autóval nemcsak te szívtál, habár az enyém pont a konkurrens márka.
de nálam úgy történt a dolog, hogy egyszer csak kerregést meg diszkrét csörömpölést véltem hallani a motortérből.
Átvizsgálás során kiderült,hogy az összes feszítögörgő kuka, ékszíj szintén, a két első futóműszilentnek annyi,(típushiba) lengőkart se ártana már cserélni,mert az egyik gömbfej lóg, amúgy féktárcsákat és betéteket sem. Olajat meg szűrőket pedig egyértelmű,hogy kell.. A jó kis útjainknak köszönhetően mind a négy lengéscsillapító is cserés, vagy felújítandó, amit nem kívántam,tehát csere. Kezdtem örülni :S Éppen megrendeltem ezeket, amikor talán két napra erre a stresszre úgy gondoltam, kipróbálom a klímát, hátha fel kell azt is tölteni. Ezt a próbálkozásomat iszonyú csörömpölés és visítás díjazta, ami után kiderült, hogy minden alkatrész összetört a kompresszor belsejében, ami csak van benne. Na itt volt az i7 i-jén a pont, hogy nem lesz..
Szerencsére nem rohadtam le sehol, ment a szerencsétlen jószág tovább, de a szerelő haverom tépte a haját,hogy hogy tudtam így leélni az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged