Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raptus
tag
Nah végre ma reggel én is eljutottam odáig, hogy dupla klikk a Flatout 2 ikonra. Eddigi tapasztalataim alapján a véleményem a következő. (Ha kiváncsiak vagytok rá, ha nem
) Szal a grafika vitathatatlanul fejlődött, de a fizika és az irányítás...hát nem is tudom. Persze nem mondok véleményt, mert biztos van akinek ez az arcade-os irányítás jobban bejön. Nekem azért tetszett az első részben, hogy néha kellett ellenkormányozni is.
A haladással kapcsolatban: már sokan leírtátok előttem, és most magam is tapasztaltam, hogy ami nem statikus dolog, az nem akadály. Az előző részben rámentem egy hordóra és rossz esetben felborultam, itt meg mint egy tank, csak brrrrrrr és menni előre, tarolni mindent.
Platós járművel közlekedve a hátsó tengely a bukkanóknál átjön a platón... visszajátszásban a kerekek átmennek a lökhárítón.
Összegezve: jó játék, el is leszek vele amíg ki nem játszom, de szerintem visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-book olvasók
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lexus, Toyota topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest