Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

Na, én is megkaptam végre mára, köszönet a beépített emberemnek, aki előrendelte, átvette és elküldte nekem. :)

Az első tapasztalatim vegyesek. A játék csodaszép, 1440x900-ban minden maxon megy a 400/400-on járó R9550-esemen. Ez a konfig szűk keresztmetszete, a többi mindenképpen elég kell legyen neki. Mondjuk szűrőket, élsimítást alapból kikapcsoltam.

Maga a játék teljesen jól kezelhető, a menü javult, az intró maradt, az új ötletek jók, bár ezt majd az idő eldönti. Ami feltűnt, hogy az irányítás sokkal inkább arcade, mint az első részben, sokkal könnyebb az egész játék (mondjuk ott már 80% felett vagyok, a Gold versenyek végét csinálom), sokkal elnézőbb a gép, gyengébbek az ellenfelek, nem fognak meg a tereptárgyak, könnyebb az úton maradni; ezek elég furcsák nekem.

A Destruction Derbyt próbáltam még, az viszont sokat javult az előző részhez képest, sokkal áttekinthetőbb, átláthatóbb a pálya, könnyebb megtalálni az ellenfelet.

Ez a nagy robbantós, minden tűzbe borul dolog nekem annyira nem jön be, de majd megszokom.

A fizika amúgy is inkább vicces, az első részt sem a realitásért szerettük, de az valahogy mégis komolyabb volt. Ezek a habszivacsként pattogó kövek, kukoricaszárként ledarálhtaó kerítések kicsit viccesek, olyan komolytalannak tűnik tőlük az egész.

A térképet a bal alsó sarokban nem lehet beállítani, hogy az egész pályát mutassa, mint az első részben?

Nos, hirtelen ennyi az észrevétel, vélemény, kérés, kérdés, most el aludni, mert hosszú és fárasztó napom volt, de hétvégén összehozhatunk egy multit, ha addig nem sikerül.

p

Új hozzászólás Aktív témák