Hirdetés
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Sziasztok! Nekem a legkedvencebb játékom, sajnos PC-s fronton nagy a hiány a hasonlókból évek óta (talán a C=64-es/Amigás Street Rod és a PC-s NFS első része okozott ennyi élményt és persze a Gran Turismo, amit Bleem-mel nyomtam). Ugyan nehéz összehasonlítani a Colin-szerű 'szimulátor'-okkal, vagy arcade-okkal, mint az NFSU2, de szerintem a FlatOut-ban sikeresen ötvözték a valósághűséget (autó viselkedése a kül. útfelületeken, fizika, törésmodell, tuningolás hatása) az élvezetes játékmenettel - és egy játék esetében talán ez a legfontosabb.
Aki még új FlatOut témában, annak pár infómorzsa segítség gyanánt:
1) patch-et mindenképp rakjátok fel, anélkül senki se kezdjen sírni, hogy nem megy/kifagy stb. Én rögtön peccseltem, amint felkúszott és soha semmilyen fagyási/indítási problémám nem volt, pedig elég rendszeresen játszok vele.
2) megy WinXP SP2 HU-n, nekem is az vann fent.
3) Megy ATI Radeon kártyákon, legalábbis 9500-ösön és nyilván az újabbakon is.
4) Ahhoz, hogy nagyjából képet kapj a játékról, legalább a bronz és az ezüst fokozatot le kell nyomni (persze még ezután is jönnek újabb verdák és érdekes pályák, de nem gyökeresen újak). Minden fokozatot újabb/erősebb kocsival érdemes/lehet meghódítani az egyre bővülő választékból, így minimum háromféle kocsit fogsz használni. Aki csak 1-2 pályát próbál ki és aztán feladja, nem tudja mit veszít!
5) A kocsi tuningolása sem csak dísz, keményen átjön a változás. Elsőként mindig a gumit és rugózást nyomom fel maxra, így lesz csak jól irányítható a kocsi. Utánna persze jöhet minden, ami gyorsít...
6) Nem kell csalni ahhoz, hogy legyen elég pénzed, pénzt könnyen gyűjthetsz a legegyszerűbb/legkönnyebb pályák ismételt megnyerésével, vagy a bónusz mutatványok közül is van pár pénzesebb, ami szintén korlátlanul ismételhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest