Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
-
Chandler
senior tag
up
-
KrAt
veterán
Ekkora marhaságot
Simán jó 
Én inkább kihagynám, nincs megfelelő alkatom hozzá
Amúgy ha összejön vmi, szóljatok, megnézlek titeket
-
Agostino
addikt
Már megbocsáss de ennek mi a gördeszka értelme van? Elképzelem magam elött ahogy masiroztok, de valahogy az emberek reakcioja nincs elöttem. Jobban mondva annyi igen, hogy megrántják a vállukat : ''Szerencsétlen hülyék'', és mennének a dolgukra. Hírnevet inkább szerezzetek magatoknak értelmesebb dolgokkal, nyerjetek meg matekversenyt vagy mittudomain.
-
Chandler
senior tag
up
senkit sem erdekel?
-
Chandler
senior tag
arra gondoltam mivel az előző flashmobos topic bezárt (nemtom miért
) ezért nyitok 1et
elég merész dologra gondoltam, nemtom hogy kik fognak rá vállalkozni... szal az kéne hogy amikor vége a télnek, és lehet rövidnadrágban mászkálni, vmi jó forgalmas helyen mindenki maga köré csavarná a törülközőjét amit hozott, remélhetőleg olyan nagyot, ami eltakarja a rövidgatyát, és hát sztem nagyot néznének az emberek
és ha merészek vagytok az is szóba jöhet (lányoknál nem, illetve ha akarják akkor igen
) hogy meztelen lenne a felsőtestünk 
na van rá jelentkező?
vagy ha nem jó az 5let akkor jöhet más 5let is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Simán jó 

) ezért nyitok 1et