-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
válasz
csizo13 #22738 üzenetére
Ezt én is próbáltam csak az a baj hogy a csavarok amiket kiszedtem a szétszerelésnél nem voltak jók az ssd lefogatásához.Kiszedtem a ventilátor környékén egy csavart amivel valami saru féle volt lefogatva.Azt gondolom hogy nem véletlenül tettek ehhez a saruhoz lefogató csavart így inkább pótolnám minnél hamarabb.Őszintén szólva váratlanul ért az hogy nincs gyárilag vagy a notihoz vagy az ssd-hez.Mindkét dolognak az árába szerintem beleférne egy ilyen kis csavar.
-
Emperor_
addikt
válasz
csizo13 #22039 üzenetére
Szerintem OK.
(Egy dolgot nem, értek minek a win10-nek 2 GB virtuális memóriát lefoglalnia, 8 GB fizikai RAM mellé
. De ez alapvetően nem e topic témája...)
A hibernálást tiltsd le, ha nem használod!
Ha küldesz riportot Fire/SOUL/CD-nek akkor be tudja építeni az mSATA-s EVO850 támogatását az SSDOK-ba.
(#22041) _stick_
OK
Néztem ez ügyben a giga honlapján, de az SSDOK által kiírt típust nem leltem meg. (Vagy csak túl fáradt voltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest