Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Cs1csó #44122 üzenetére
Hátlap levétel meg külön 4 pontos állvány és jó is lehet, de nem ilyen extrémre gondoltam... 😁😂
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Cs1csó #44116 üzenetére
Clevo X170SM-G laposba lenne, ahogy néztem, hátlap alatt van hely bőven.
Ez a flash topik[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
HARDVERAPRÓD
válasz Cs1csó #44024 üzenetére
és Pityu. ez nem az a topik, ahol a laptopok hűtését tárgyalni kellne
ezért ezek a szálak is törlődtek
Mellesleg többször le is volt írva abban a topikban (én is meg más is), hogy szinte semmit nem jelent, sokkal jobb egy normális paszta plusz takarítás rendszeresen.[ Szerkesztve ]
-
MidnightBB
tag
válasz Cs1csó #43805 üzenetére
Pont a merevlemez felett van a ház közepén alul. Oldalba kapja pont az a ventillátor ami a ház elejében van, a kábeleket meg úgy igazítottam, hogy minden az oldallap mögött van. A hdd hőmérséklete 25 fok úgy, hogy folyamatosan dolgozik torrent miatt
Nem hinném, hogy ilyen körülmények között baja lesz csak a tudat, hogy nem látom mi újság vele ilyen szempontból.Nagyon köszönöm, hogy az én apró hülyegségemre ennyier reagáltatok!
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Cs1csó #43575 üzenetére
Mindig 33 fokot fog mutatni mindegy hogy mivel nézi, mivel bevan "drótozva" az érték.
Ui:
Amúgy is "RETIRED", már ez a SSD!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
törölt tag
válasz Cs1csó #43459 üzenetére
Ehhez még kompatibilitási mód sem kell. Sem a telepítéshez, sem pedig a futtatáshoz. Csak egy patch van hozzá, ami nélkül az XP utáni Windows-okon egy menü nem jelenik meg. Ha ezt felrakom, a progi 100%-os. Még Linuxon, Wine alatt is fut.
Most kipróbáltam, XP és Win7 módban. Azokban még lassabban indul.
Mindegy! Nem volt létfontosságú a dolog, mert a program jól használható, csak kíváncsi lettem volna, hogy mi a magyarázata ennek a furcsaságnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #43457 üzenetére
Én is gondolkodtam a dolgon, de nem találtam rá magyarázatot. Mi olyan funkció van, ami merevlemezen gyorsabb, mint SSD-n? A HDD sem szekvenciálisan, sem pedig kis fájlok írásakor, olvasásakor nem gyorsabb. Ez a program nincs még 10MB sem, nagyméretű fájlok sincsenek a mappájában, csak pár dat, dll, és az exe fájl.
Még annyi, hogy amikor indul, egy ideig "karikázik". Ez a jelenség Windows 8.1 alatt is így volt. De hetesen nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #43455 üzenetére
Nincs baj a szoftverrel, tökéletesen működik. Több dolgot is meg tudok vele csinálni, mint amire szükségem lenne. Nem igénylem a naprakész verziót. A legutolsó verzióval az a bajom, hogy sok olyan funkciót kivettek belőle, ami hasznos volt. Amikor az utolsó verziót felraktam, az is ugyanezt a jelenséget produkálta. Tehát a hiba független a verziószámtól. Csak furcsa a 18 másodperces eltérés a HDD és a Crucial SSD sebessége között.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz Cs1csó #43405 üzenetére
Az eredeti hozzászólásban ezt kérdeztem, csak közben nagytakarítás volt, de engedélyt kaptam, hogy ismét kiírjam. És itt folytatódik.
Mennyire melegigényes jószágok ezek? Per pillanat 26 °C-os, de általában fölmegy egészen 27-ig. Valahol azt olvastam, nem szeretik a hűvöset. Tavaly nyáron egyszer 43 °C-os volt, amikor másoltam rá vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz Cs1csó #43405 üzenetére
Párakicsapódást még nem tapasztaltam rajta.
A szoba rendesen fűtött, fagyos vagyok. Nem direkt hűtöm az SSD-t, csak ilyen a gép. A legmelegebb HDD most 32 fokos, de messze vannak egymástól. Ez egy régi ház, nincs külön helye az SSD-nek, a floppy-meghajtó helyére raktam, az előlapot ki kellene ásni a szekrény mélyéről, így most alanyi jogon is jól szellőzik. De ha ez a hőmérséklet árt neki, akkor előásom. (Mindig elmarad, mert nem látszódik. A gépház elején az ajtó ápol és eltakar. )
Ha erre még hűtőbordát+ventit is rakok, jó lesz fagyigépnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest