Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
MidnightBB
tag
válasz
Cs1csó #43805 üzenetére
Pont a merevlemez felett van a ház közepén alul. Oldalba kapja pont az a ventillátor ami a ház elejében van, a kábeleket meg úgy igazítottam, hogy minden az oldallap mögött van. A hdd hőmérséklete 25 fok úgy, hogy folyamatosan dolgozik torrent miatt
Nem hinném, hogy ilyen körülmények között baja lesz csak a tudat, hogy nem látom mi újság vele ilyen szempontból.Nagyon köszönöm, hogy az én apró hülyegségemre ennyier reagáltatok!
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #43459 üzenetére
Ehhez még kompatibilitási mód sem kell. Sem a telepítéshez, sem pedig a futtatáshoz. Csak egy patch van hozzá, ami nélkül az XP utáni Windows-okon egy menü nem jelenik meg. Ha ezt felrakom, a progi 100%-os. Még Linuxon, Wine alatt is fut.
Most kipróbáltam, XP és Win7 módban. Azokban még lassabban indul.
Mindegy! Nem volt létfontosságú a dolog, mert a program jól használható, csak kíváncsi lettem volna, hogy mi a magyarázata ennek a furcsaságnak. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #43457 üzenetére
Én is gondolkodtam a dolgon, de nem találtam rá magyarázatot. Mi olyan funkció van, ami merevlemezen gyorsabb, mint SSD-n? A HDD sem szekvenciálisan, sem pedig kis fájlok írásakor, olvasásakor nem gyorsabb. Ez a program nincs még 10MB sem, nagyméretű fájlok sincsenek a mappájában, csak pár dat, dll, és az exe fájl.
Még annyi, hogy amikor indul, egy ideig "karikázik". Ez a jelenség Windows 8.1 alatt is így volt. De hetesen nem. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #43455 üzenetére
Nincs baj a szoftverrel, tökéletesen működik. Több dolgot is meg tudok vele csinálni, mint amire szükségem lenne. Nem igénylem a naprakész verziót. A legutolsó verzióval az a bajom, hogy sok olyan funkciót kivettek belőle, ami hasznos volt. Amikor az utolsó verziót felraktam, az is ugyanezt a jelenséget produkálta. Tehát a hiba független a verziószámtól. Csak furcsa a 18 másodperces eltérés a HDD és a Crucial SSD sebessége között.
-
C. s.
addikt
válasz
Cs1csó #43405 üzenetére
Az eredeti hozzászólásban ezt kérdeztem, csak közben nagytakarítás volt, de engedélyt kaptam, hogy ismét kiírjam.
És itt folytatódik.
Mennyire melegigényes jószágok ezek? Per pillanat 26 °C-os, de általában fölmegy egészen 27-ig. Valahol azt olvastam, nem szeretik a hűvöset. Tavaly nyáron egyszer 43 °C-os volt, amikor másoltam rá vagy ilyesmi.
-
C. s.
addikt
válasz
Cs1csó #43405 üzenetére
Párakicsapódást még nem tapasztaltam rajta.
A szoba rendesen fűtött, fagyos vagyok. Nem direkt hűtöm az SSD-t, csak ilyen a gép. A legmelegebb HDD most 32 fokos, de messze vannak egymástól. Ez egy régi ház, nincs külön helye az SSD-nek, a floppy-meghajtó helyére raktam, az előlapot ki kellene ásni a szekrény mélyéről, így most alanyi jogon is jól szellőzik. De ha ez a hőmérséklet árt neki, akkor előásom. (Mindig elmarad, mert nem látszódik. A gépház elején az ajtó ápol és eltakar.
)
Ha erre még hűtőbordát+ventit is rakok, jó lesz fagyigépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest