- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
troller
senior tag
válasz
troller #55191 üzenetére
Végül mégse tudtam letesztelni, mert már aznap reggel elindítottam vagy 3T adat másolását erre a csodára, gondolva, hogy majd amilyen adatmennyiségnél elakad a másolás, annyi a kapacitása. Hazaérve tényleg az fogadott, hogy áll a másolás, viszont mikor lelőttem, akkor már a meghajtók között nem is látszott az új SSD, lemezkezelőben sem, ahol előzőleg formáztam, majd újraindítva a BIOS POST-nál sem. Sőt, addig nem is ment tovább a POST, amíg le nem kötöttem a 4T-s csodát. Röviden összefoglalva, kinyírtam.
-
Raymond
titán
válasz
troller #55184 üzenetére
A lenyeg itt az hogy ami tulsz szep hogy igaz legyen az ugy is van. Ha egy uj 1TB SSD meg a legolcsobbakbol is 50EUR akkor senki nem fog 4TB-ot 25EUR-ert adni. Ennyi. Es ez nem SSD specifikus hanem minden massal is amit igy arulnak mindenfele online csalok az Ali-n vagy mas marketpace oldalakon. A business az ebben, hogy olyan kicsi a kiadott osszeg (10-30EUR) hogy a vasarlo nem fog idot es energiat pazarolni arra hogy megprobalja visszakapni a penzet.
-
válasz
troller #55181 üzenetére
Sajnos ezek átírt vezerlos cuccok, így nem valószínű, hogy érdemi használatot el fogsz érni.
Szarabb esetben egy microSD kártya van benne... Aminek ilyen 4/10MB/S sebessége lesz.
CrystaldiskMark a sebesség tesztre.
A másik pedig [link]Mehet a kukába, illetve előtte alin reklamáld meg.
Nem is értem, miért vesznek ilyet az emberek, vagy Te miért vetted? Messziről látszik, átb.szas.
Ne vedd bántásnak, csak érdekel, hogy mi alapján vesz meg az ember bizonytalan dolgokat. Remény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Formula-1
- Ford topik
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest