Hirdetés
Aktív témák
-
oz82
senior tag
válasz
Tranceking
üzenetére
Arra figyel ha másik gépben frissíted akkor az is AHCI üzemmódban legyen, mert különben nem fogja frissíteni - magyarul már egy SSD vel rendelekző gépen ami jól is van beállítva biosilag oprendszerileg (valszeg azért nem megy)!!!
Vagy leszeded a linuxos progit és USB ről csinálod
-
oz82
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
-
oz82
senior tag
Erre vki
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Öcsémnek vettem egy 120Gb-t AGIlity 3--at.
Az alaplapján Marwell vezérlő található SATA 3 hoz.Ez régebbi hsz. ek alaján a nem ajánlott kombinációnak számított. Még nem informálódtam , hogy pontosan miért is /Sebességben nem jó - roszabb mint pl asmedia, vagy kompatibilitási gondok/.
Tustok segíteni? Esetleg használjam a SATA 2 vel?
THX
-
-
oz82
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jaah, kössz!
üdv.
-
oz82
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asrock880GMH/U3S3 alaplapom.
Ezen ugye ASmedia Sata3 vezérlő van.
Kérdésem, melyikkel megy jobban a rendszer?
1.: AMD-s el?
2.: Asmedia driverrel?OCZ Agylity 3-am van 60GB
Jelenleg ha jól látom mindkét fentebb említett driver fennt van:

-
oz82
senior tag
válasz
balees
üzenetére
Helló!
USB-s eszközre nem lehet rakni!
Ha van más vinyód is, először is tiltsd le a lapozófilet. Indítsd újra a gépet, majd utána a hdd adj meg neki méretet. Újraindít.
Az ideiglenes lapozófilet ha nem törölte le (ha máshol hozod létre mint ahol a w7 létrehozta)töröld ki kézzel. -
oz82
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Szerintem gyengébben muzsikál, de mindenképpen jobban mint az enyém ami Asmediás, ha amd sata vezérlős sztem akkor valahol a kettő között lesz (személyes szubjektív vélemény). Hirtelem nem találok eredményt, de vanitt ph-n ssd táblázat eredményekkel
-
oz82
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Szia!
bármelyik, de javallott olyan sata3 vezérlő amelyik pl. AMD-s (ha lehető legnagyobb sebességet akarsz akkor kerüld el az ASMEDIA vezérlőset),
Az SSD-n lévő sandforce vezérlő miatt pedig a tömörítetlen adatoknál úgy is lassabb lesz (pl fotók), de ha átlagfelhasználó vagy akkor majdhogynem mind1Nekem ezt tudja egy Asrock 880GMH U3S3 am3+ lapban, ami ASmediás.
-
oz82
senior tag
válasz
Tomics
üzenetére
Szia!
Hát, ha egy másik gépben jó, akkor az alaplapodat add oda a futárnak hogy vigye az Asrocknak vissza

Egyébként fura, nekem is asrock (2. konfing) lapom van, és mióta az SSD (OCZ AGI 3) van benn, a postolás sokkal tovább tart, és úgy veszem észre mintha 2x futna neki néha. De amúgy hasít.
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
furcsa kérdés, de szerintetek mennyi kb. az az írási mennyiség amit egy belakott win 7 generál 1 nap alatt? Nálam ez 6-7 giga most.
Firefox cache átirányítva a hdd-re, defrag kikapcs, mást nem állítottam.
naponta kb 6-8 óra net (többen nyúzzák), kevés game (ssd vsn mert klónoztam és jött vele)
ez sok, kevés? Normális?
Thx
-
oz82
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tesztelgetni van kedvem, megpróbálom este
Igazából, csak azt furcsállom, hogy a random értékeim nagyon lecsökkennek.
Okés hogy a Sandforce vezérlő információim szerint az All 0x00 0fill módban teljesít a legjobban, méréseim szerint szinte ugyan ezt tudja All 0xFF 1fill-ben is (holott ott nem kellene szárnyalnia - de lehet túlhaladottak az infóim).
Randomban meg lepottyan valahova SATA II szintre. Ezen akarnék javítani, csak böki a szememet, de ha felesleges akkor nem rágódom rajt.
A rendszer gyors meg akadásmentes, nincsenek fagyások (túlélte a klónozást ssd re, illetve túlélta azt, hogy 1/2 évvel korábban kicseréltem alatta az Nforce3 (!)-as deszkát a jelenlegire!)
-
oz82
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Akkor tehát nem érdemes?
Maga a vezérlő és a driver nem olyan gyors mint az Intel és az AMD megoldásai?! -
oz82
senior tag
Magamnak válaszoltam, de szerintetek ehhez a laphoz
ACHI módban ssd hez melyik a leggyorsabb driver? Most az Asrock saját van fenn, de van újabb ASMEDIA-s. Van értelme felrakni az AS mediást? (minden működik rendesen amúgy)
1.: Win 7 saját.
2.: Asrock lapdrivere (2011/3).
3.: ASmedia legfrissebb driver (2012/3).THX!
-
oz82
senior tag
válasz
Tomics
üzenetére
Szia!
hasonló cipőbe jártam mint te, múlt héten vettem ugyan azt ami neked jön, régi több sebből vérző win 7 emet klónoztam át. Ez sztem segít ha nem akarsz telepítgetni: logout cikk , van benne link valahol kpl magyal leírással
Macrium Reflect Free vel csináltam, pofon egyszerű. Nincsenek fagyások, stabil.Ha beüzemeled, lsz dobj eredményeket, csak viszonyításképp. Nekem is Asrock lapom van (2. konfig), Asmedia SATA 3 vezérlővel (az asrock féle driverrel - de gondolkodok hogy az asmediáét feldobom)
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy OCZ Agility 3 at 60 GB-s
Most tudtam tesztelgetni, és a következő értékeket kaptam (végigböngésztem itt ph a fellelhető cikkeket és beállítottam mindent)
(itt nem tudom hogy a különböző mérési módszerek mik)
Asrock 880 GMH U3S3 a lap Athlon II 630 al. Asmedia sata 3 vezérlővel. Még láma vagyok ssd téren, szerintetet rendbe vanak ezek az értékek.
Az oprendszer nem friss, klónoztam, és nagyan belakott (több mit 1 éves win 7)
thx!
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- VGA kibeszélő offtopik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)