Hirdetés
Aktív témák
-
jediweb
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nálam az SSD csak a rendszer van sőt nem lényegi programok külön a D meghajtón ,de az már a backup okán van, ami nem lényegi és bármikor telepíthető és beállításai sem nagyon vannak...
-
jediweb
aktív tag
OK persze , hiszen én is olvasom sőt... pl sok mindent én is kikapcsoltam és pont a TE javaslatodra egy AHCI újratelepítés után már csak a most javasoltak szerint van beállítva, de pl itt derült ki a tördezetségmentesítés mivolta is.. ( ha össze van foglalva egy helyen az jó ) .. ja pl néhány direktori átírányítása sem biztos hogy jó ,mert valamelyik miatt közbe közbe kék halálba juttatta induláskor ... néha néha ...
pl a hiíbernálást,lapozófájl nagyon helyesen meg is említed...
Aktív témák
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest