Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Sütiand
csendes tag
Sziasztok!
Holnapután lesz 1 hónapos az ssd-m. A neve OCZ Agility3 120 GB. A többi hardware elem: ASUS P68Z-V, INTEL CORE I5 2500K, 8GB RAM, WD EcoGreen 1 TB HDD.
AZ OS-em Windows7 ultimate 64 bit.
Az SSD beszerelése után gond nélkül feltelepítettem a fenti OS-t, majd az SSD optimalizálása cikk alapján beállítottam a szükséges dolgokat (Trim, Prefetch,defrag, stb...). Ezután felraktam az általam használt progikat, majd csináltam egy 128MB-os(ajánlás szerint) RAMDISK-et a firefox cache-nek. Rendszeresen használom a Handbrake progit és a mikrotorrentet, ezeket az 1TB-os HDD-re irányítottam át.
A kérdéseim a következőek: 1 hónapos használat után az ssd-m ezt a képet mutatja (
.
A 319 GB-os írás nem sok-e ennyi idő alatt? A 128 MB-os firefox cache rendszeresen elfogy majd a CCleaner progival tisztítás után kb 70 MB-ra ugrik vissza. Mennyit kellene beállítanom a RAMDISK-nek hogy ez ne forduljon elő, illetve helyes-e a CCleaner tisztító futtatása?Bocs, ha kicsit hosszú voltam, de remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszi a tanácsokat és a segítséget.
Süti.
Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest