Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
gabancs
addikt
Nem rosszak ezek a tesztek, de egy dolgot áruljatok el. Honnan lehet megtudni, hogy egy egy SSD milyen vezérlővel van szerelve?
Itt keresgélek már egy ideje a neten, de szinte semmit nem tudtam meg. Csak egy próba, hátha valaki sikeresebb. Ennek az SSD-nek milyen vezérlője van?
APACER AS202 32GB Premium 2,5" SSD
-
gabancs
addikt
válasz
gabancs
üzenetére
Emiatt nem igazán tudom akkor, hogy akkor most mi újság:
"A Kingston SSDNow V új verziója, az SV100S2 írásban lassabb elődjénél, a Kingston valószínűleg így szeretné jobban elszeparálni az SSDNow V+-tól, mert egy olcsóbb modellről van szó. Ha választhatnánk, mi inkább a régit vennénk (SNV425-S2), de az SV100S2 sem egy rossz megoldás, végülis SSD-n másolgatni ritkán szoktunk. 31 000 forintos ára átlagosnak tekinthető, otthonra inkább ezt vennénk egy SandForce vezérős SSD-vel szemben."
-
gabancs
addikt
Valaki ismeri ezt az SSD-t? Meg szabad venni? Mert én nem találtam róla érdemi információt.
G.Skill Phoenix Pro 40 GB SSD -
gabancs
addikt
Na és vajon Linux-on lehet e, vagy érdemes e használni? Ott ugye nem lehet feltelepíteni a javasolt programokat, mert az Windows alá készült. Vagy esetleg helyből tudja? (Trim)
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest