Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kössz a tippet, pont jól jött

-
Razor1
aktív tag
-
Razor1
aktív tag
ok, megnézem. lassan kezdek ráhangolódni a win7-re, azzal megoldódnának az ssd bajaim.
köszönöm az eddigi segítséged

még egy kérdés: ezekben a benchmarkokban csak az ssd teljesítménye számít, vagy a többi hardver elem is közrejátszhat? néztem pár tesztet a cuccomról, de azokban jóval erősebb konfigokkal végezték a teszteket.
-
Razor1
aktív tag
így néz ki. játszottam ezekkel a beállításokkal, nem változtat az eredményen.
vistában a trim-et be lehet bekapcsolni? a cikkben is írt fsutil behavior set disabledeletenotify 0 parancs nem működik. ha vista alatt nem megy, akkor milyen programmal tudom helyettesíteni manuálisan?
-
Razor1
aktív tag
sikerült átállnom AHCI módra, azért a thinkcomputer [teszthez] képest nem fényes az eredmény. ez a vista miatt van, vagy a többi hardver elem miatt?
IDE

AHCI

-
-
Razor1
aktív tag
sziasztok!
ssd-t alignáltam a diskpar-ral, kérdés ezek után milyen progival tudom átmozgatni erre a rendszerpartíciót? easeus partition manager csak allokálatlan területre enged partíciót másolni, akkor meg ugye hiába alignáltam, visszaáll az egész. acronis true image-el eddig sem jutok, csak teljes lemezt másolna, nekem meg csak a rendszerpartícónak van helyem az ssd-n.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest