Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Raymond
üzenetére
A quick format across the drive should invoke the TRIM instruction for all LBAs and tell the C300 that it none of the data on the drive is needed and those blocks can be recycled immediately. - aha tehát gyorsformázásnál is küldi a trimet a win7, de gondolom akkor a partíció törlésénél is Fless...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
pont most olvastam el, és itt röhögök.

btw ez a mondat viszont kiakaszt"As we’ve mentioned before, we perform thousands of hours of testing before going into production."
egyszerűen nem hiszem el, hogy nem nézték meg, hogy mi történik formatálás után. ez a több ezer órányi tesztelés egy akkora kamu mint a ház. ezek sztem összetákolnak vmi SSD-szerűséget, letesztelik IOMeterrel meg PCMark Vantage-dzsel aztán piacra dobják. vicc.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Tudom, hogy nem kell sokat várnom ettől a szériától. Csak Kami11 eredményeit nézve, az enyém írásban nagyon elmarad. De utánanézek más eredményeknek is. Lehet hogy ő fogott ki valóban egy jobb darabot.
Mindkettőnknél ACHI módban lett telepítve a win7. Annyi az eltérés, hogy neki Intel konfigja van, nekem pedig AMD. Nagy a valószínűsége, hogy a vezérlő a hibás a gyengébb eredményeimért. -
ffodi
veterán
válasz
Raymond
üzenetére
És ezt hogy veszem észre, ha nincs TRIM? Mert a programok írják, hogy az SSD-m támogatja a TRIM-et, de fennt van az intel matrix storage is, illetve, a raidem miatt, nincs AHCI(biosban, Raid módban van a vezérlő, mert másképp nem megy a 2 samsungomon a hardveres raid). Meg lehet valahogy oldani, hogy legyen ahci? Illetve mivel tudom ellenőrizni a TRIM működését?
Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest