Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Áááá nekem az kell
Ahogy itt le is írtam, azzal az XP szintjére sikerül letolni a start menüt.Igazából én ha SSD-re installálom a Windows 7 -et, kikapcsolom illetve szolgáltatás szintjén letiltom a töredezettségmentesítést, UPS-es rendszernél a hiberfil.sys-t, áthelyezem a böngésző cache-eket, illetve megregulázom az indexelést.
Az indexelési szolgáltatást magát nem kapcsolom ki, hanem testre szabom.
Az mondjuk érdekes, hogy most kapcsoltam vissza az indexelési szolgáltatást, mert ellenőrzéskor még a szolgáltatások között sem volt, vagy elfelejtettem múltkor visszakapcsolni, vagy valahogy kikapcsolódott... minden esetre a testre szabott indexelési beállításaim a pár hónappal ezelőtti képet tükrözték, csupán aktualizálnom kellett például felvettem a Skydrive mappát.
A lényeg, hogy az SSD-n vagy egyáltalán ne indexeljen vagy csak olyan elenyészően kevés adatot, mint amit a böngészési előzmények, és a start menü elemei jelentenek. Ezt is csak azért, hogy tényleg minden fájlkiterjesztést megtaláljon. Magát az indexelési szolgáltatást, főleg az SSD melletti HDD miatt nem célszerű kikapcsolni, azokat ugyanúgy teljes terjedelmében indexelje.
Ezen felül a rendszerváltozókat is áthelyezem HDD-re.
Az előtöltést nem kapcsolom már ki egy jó ideje, mert az SSD mellett is gyorsabb bootolást eredményezett mérésem alapján.
Aktív témák
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy