Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Szerviz topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Az valóban jó ár érte. Bár nekem nem kell 64GB és ha jól tudom a Crucialben nincs kisebb. A Vertex 30GB-s ugyanannyiért (39k) ezek szerint nem éri meg, szóval marad 30k-ért a Super Talent UD. Azt a +10k szerintem nem érné meg, h legyen még +30GB szabad terület a rendszervinyón. Bár a fene se tudja, lehet ha lenne akkor oda tenném az adott munkához (Photoshop, videókódolás) szükséges fájlokat.
Ebben a tesztben negatívumok között szerepel, h a Crucialhoz nincs hivatalos frissítés. Az 5 év gari viszont nagyon baráti.
Super Talentre mennyit adnak? -
killerjohn
addikt
Most akarok Vertexeket venni RAID-be. Miért mondod, hogy
"Várhatjuk a javított fw-t az Indilinx vezérlőhöz, hogy Win7 alatt is minden okés legyen!"Valami gond van velük 7 alatt? Az gáz lenne...
más: szerintetek vegyek valami RAID kártyát, vagy az alaplapira ráköthetem az SSD-ket ?
Aktív témák
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest