Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
maniac
senior tag
-
Den
veterán
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
igazából elég lenne, ha úgy csinálnád mint régen, bent a stúdióban, egyedül, ott elég ha irányítod a műsort nem kell nagyon pc-hez érteni a betelefonálók segítenek... de amióta a kezelőben vagy műsor alatt azóta csak a baromkodás megy, teljesen elsikkad az eredeti koncepció.
-
maniac
senior tag
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
Hmmm. Ugy nez ki, hogy az orvostudomany igen elorehaladott allapotba kerult
Az ilyeneket megszivatnam a helyedben! Nem lehet igaz, hogy elo adasban kell anyazni. Offline-ban azert egy kicsit mas. Nem kell nemtom hany ezer ember elott csinalni ezt, foleg hogy aztan az ORTT is seggbecuccolhat miatta. -
steveetm
őstag
válasz
gyetvaik #351 üzenetére
Jah, őaz!
Kicsit róla is beszéljünk már, vele láttatok már műsort?
A múlthetiben, az UHU linuxról votl szó, meg elején vmelyik linuxportálnak egyik embere volt vendég talán, de nagyon bunkón viselkedett vele(a gyerek jóval fiatalabb volt, talán nemteccett neki, hogy átvette a műsor vezetését).
Üdv.: steveetm -
fLeSs
nagyúr
válasz
gyetvaik #338 üzenetére
csak azért kérdezem, mert nem szép az emberek félrevezetése semmilyen téren sem. olvastam itt korábbi hozzászólásokat (azért hagyatkozok rájuk, mert nem szoktam nézni a műsort), amikben leírták, hogy telefonáló kérdezett vmit: ezt vagy azt vegye? a válaszaidból nem az tűnt ki, hogy ténylegesen tisztában lennél a dolgokkal.
-
válasz
gyetvaik #294 üzenetére
Ne szívd mellre... egyrészt mindenki nagy harcos, de amikor csinálunk mondjuk egy Abit nyereményjátékot tele kérdésekkel, akkor a sok vén róka közül is van, aki elvérzik. (ugye-ugye..?
)
Másrészt, ha már erre jársz, tényleg nyugodtan olvasgass, jó sokat melózunk az anyagokkal, használd őket egészséggel. Bedobhatod next time, hogy ''hát ebben nem vagyok biztos, de olvastam egy nagyon nagy szaktekintélyű online hardveres oldalon, neked is csak javasolni tudom, PROHARDVER! a neve''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest