Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Találtál átalakítót a kamerához?
Nekem is kéne... -
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ma a fél délelőttöt azzal töltöttem, hogy - egy számomra idegen területen - eligazodjak a kérdésben, hogy dugok régi kamerát egy új laptopra.
A régi kamera persze nem annyira ősrégi, de DV kazettás.
És hát jó lenne a laptopon látni a tartalmakat (szerkesztés...), amely laptop meg annyira új, hogy azon már bővítőkártyahely sincs.
Első, hozzá nem értő gondolatom az volt, hogy nyilván kell egy kacifántos kábel, és helló. De nem találtam. Aztán felvilágosultam, hogy ilyen nem létezhet, azért nincs. Mert hogy a FireWire az egy hálózati csati és hogy közvetlenül a memóriába akar írni, vagy mi.
Bár nem értem, de azért nem szabad feladnom. Ezért kérdezlek most titeket. Szerintetek ha:
1. lépésben kibővítem a laptopot egy ilyen bővítő bővítésével [link] vagy [link], és
2. lépésben beledugok egy ilyent FireWire-t csináló ExpressCardot [link],
akkor az működni fog?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy van valami sokkal huszárosabb ötletetek arra, hogy a videókat meg tudjam vágni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung kuponkunyeráló
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)