- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
kharami
csendes tag
Sziasztok !
Nagy kerdesem lenne!
Nem olyan reg vettem egy sony dcr trv 255 ös dv kamcsit!
Namarmost vettem hozza egy billionton ieee 1394 fire wiret is mert mondtak hogy csak azzal lehet felrakni a filmet!
DE!!
És itt jön a szomoru problémam hogy nagyon gagyi minőségben captureöli fel a moviet a gepre!
Felhivtam a sonyt is miatta + szamitogep boltokat is és azt mondtak hogy vegyek egy pyro basic digitalizalo karit ami kb ugy 8 10 körül mozog!
Érdemes e megvenni ezt vagy meg lehet oldanni a fire wire problemamat!
UI.
azt is mondtak hogy egy sima fire wire kartya nem nagyon valo capturelésre)pedig amim most van a dobozan van egy kamera is raadasul sony!
Hat ennyi lenne
Varom valaszaitokat és előre is köszönöm őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azt is mondtak hogy egy sima fire wire kartya nem nagyon valo capturelésre)pedig amim most van a dobozan van egy kamera is raadasul sony!