Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Olvass vissza rendesen, mert elég erősen félreértelmeztél.

A VII -ről beszélünk, ami a Final Fantasy sorozat legösszetettebb része, az alapjátékon kívül több mellékrésszel, plusz animével (Last Order) és a filmmel (FFVII: Advent Children)Egyáltalán nem mindegy, hogy a VII esetében melyikkel kezdesz.
Például, hiába előzmény a Crisis Core, mindenképp az alap VII -el érdemes kezdeni, mert a CC a VII -t egészíti ki, így kapod meg igazán a történet kiteljesedésének az élményét. Ugyanez érvényesül a Dirge of Cerberus -ra is. A filmet meg aztán végképp nem érdemes a VII előtt megnézni. (Persze mindent lehet, de nem véletlenül így lettek kiadva a részek, érdemes megjelenés sorrendjében végigjátszani.)Erről szólt feljebb a beszélgetés, nem az összes FF játék játszási sorrendjéről. Egyébként a folytatásos részekre (X, XIII) ugyanez vonatkozhat, amit fentebb írtam.

Nem mellesleg nekem nem kell mondanod, hogy nincs jelentősége, mert rajongóként pontosan tudom.

A Final Fantasy játékok egyik sajátossága és különlegessége, hogy bár minden rész különbözik, vannak olyan nevek, amelyek minden, vagy szinte minden FF -ben szerepelnek. Az általad említett Cid -en kívül ott van még Bahamut, aki hol summon -ként, hol főellenségként jelenik meg a játékban. De ott vannak még a klasszikus szörnyek is: Tonberry, Cactuar, Behemoth, Malboro, Bomb, Omega (Weapon), és még biztos van amit még nem mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest