Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Néhány hete rendeltem az ebay-on USA-ból Final Fantasy VII Black Label kiadást. Ez hiányzott és hiányoltam is a gyűjteményből. Volt ilyen verzióm, de nagyon leharcolt volt és túl adtam rajta. Rátaláltam egy olyan hiretőre akitől már rendeltem szintén Finalt.
Nagyon jó állapot volt kiírva ezért rá is csaptam. Érkezett a küldemény tíz nap múlva. Kicsomagolom, és látom hogy a tok rapittyára van törve. Pillanatnyi sokk után jeleztem a hirdetőnek, és ezt a linket elküldtem neki, hátha címszó alatt.
Visszajelzett és sajnálkozását fejezte ki, valamint jelezte hogy sebajj, küld tokot másikat. Erre nem számítottam, de tíz nap múlva jött a küldemény. Jött a tok és kompletten egy Final Fantasy Chronicles is, ami tartalmazza a Final Fantasy IV.-et, és a Chrono Trigger gamet. Igaz ez csak Greatest Hits verzió, és meg is van már Black Labelban. De szintén pillanatnyi sokk után felfogtam a kérdést és meg lett köszönve a dolog. Amire még visszajelzés nem érkezett.
Szóval vannak emberek a világ tulsó felén is akik korrekt üzletfelek. Hozzáteszem 293607 értékelése van az ebay-on.Esetleg ha valakit érdekel ez a Final verzió tok nélkül, borító, és kiskönyv megvan, az jelezze. Cserébe Final Fantasy érdekelhet.
A tok beszerezhető könnyen, itthon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest