Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
Louro #168377 üzenetére
Sosenem szerettem így filmet nézni. De az utóbbi időben sok vacakba futottam bele. A kíváncsiság ott lebeg, hogy mit hoznak ki belőle a végére, de a film nagy része számomra tré, ezért folyamodok a tekeréshez.
Régen tartottam direkt gagyi film napokat, akkor nem pörgettem. Bármilyen vacak volt, végignéztem. Ma már nem megy.
De szép volt az az időszak. Fiatal voltam és bohó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Robot fűnyírók
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest