Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
abridabri #40364 üzenetére
Nem írnek való vidék : mar alig vartam,hogy vege legyen ,borzaszto unalmas volt szamomra.Tobbszor is megfordult a fejemben,hogy leallitom ,de csak vegigszenvedtem.
hát hiába.. a mai filmes világban, amikor egyszerűen el vagyunk árasztva igényesebbnél igényesebb mozifilmekkel, a legvégső határig elmenő, életszerű filmalkotásokkal, egy 'ilyen' film csak púp az ember hátán, nem igaz?.....
-
No.01
addikt
válasz
abridabri #39095 üzenetére
Matrix ill a tokeletes trukk megvan. Ezek "alap" filmek
Source kod-ot majd egyedul arra a parom nem kivancsi (en viszont nagyon, foleg, h sokan azt irtak, h jobb, mint a Limitless...)Sorsugynekseg es Dark City? Elobbirol remlik v.mi a Dark city viszont uj...
Koszonom a tippet
Orulok, h van ez a topic! Eddig ugy mindenhonnan szedegettem az infokat otthonrol, de vagy mas volt az ertekrendunk vagy nemtudom, de eleg sokszor futottam bele rossz ajanlasokba. Remelem itt valtoznak a dolgok, mert van egy ket biztato komment
-
Integra
titán
válasz
abridabri #34263 üzenetére
hagy fordítsam meg a kérdést mert ennek a postodnak semmi értelme: miben károsít téged az, hogy azt mondom, hogy műanyag filmeket pontoznak orrvérzésig túl? miért ne írhatnám le? akkor írom le, amikor akarom. annak, hogy nekem nem tetszik, semmi köze ahhoz, hogy mindenki mást és mást tekint jónak. fogalmi zavaraid vannak.
-
bradam
aktív tag
válasz
abridabri #33553 üzenetére
Neeeem, én nem hibaként róttam fel
Csak szimplán nem értem, és gondoltam,hogy én vagyok a hülye,hogy nem tudtam mire vélni azt a jelenetet, nem tudtam,hogy van-e bármi lényeges momentuma. Gondoltam a többiek, nagy filmesek révén már tudják,hogy mért lett oda beszúrva, de akkor úgy néz ki csak szórakoztatásképp
Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest