Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
Arnold2 #19608 üzenetére
Itt nem azért van lepontozás, mert más témakörben játszódik mint a korábbi klasszikusok.
Itt azért van lepontozás ( legalább is részemről ), mert sablonos, gyenge és nem túl eredeti poénokkal fűszerezett tucatmű.Kérdésedre felelve az elmúlt 4 évben sajnos nem készült Top Secrethez hasonló ( most nem témakörre gondolok ) színvonalú vígjáték.
Legalább is én nem találkoztam ilyennel.Az meg hogy haladni kell a korral a storyt illetően szerintem egy humbuk.
Kortól függetlenül lehet mindenféle témakörben jó művet készíteni.
Szvsz ez nem függ attól, hogy egy adott alkotás története, mely történelmi kort, vagy mely korábbi társadalmi réteget "figurázza" ki.
A jó, az mindig is jó, a szar meg mindig is szar marad.
Jelen film esetébe pedig inkább a középszerű lenne az igazán pontos megfogalmazás.A lepontozásról pedig még annyit:
Mi alapján is osztályzol egy művet?
Összehasonlítod/viszonyítod egy/több már korábban látott múvival. Másképp egész egyszerűen nem lehet értékelni! Ha nincs alapod, akkor mi alapján ítélsz?
Egyszerűen szükség van egy kiinduló értékre, ami nálam a korábban látott klasszikusokat jelenti. (mi mást is jelentene?!)
Aktív témák
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest