Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Viszlát #50139 üzenetére
Nekem eleve nem voltak komoly elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is csalódtam miután megnéztem. Nem lett jó film. Egyszer nézős, hamar felejtős.
Mondjuk amikor káromkodott azért bennem is megmozdult valami.
Spoiler!
Szerintem ott hibázták el a filmet hogy valami nagyot akartak alkotni és ezért túl sok mindent zsúfoltak bele ami nem állt össze egy egésszé hanem egy katyvasz lett.
Dráma, humor, összetört lelkek. Mindegyik elég felszínesen volt jelen filmben és nem tudta bevonni a nézőt a mesevilágba.
Szerintem sokkal jobb lett volna ha inkább egy dologra koncentrálnak. Nem kellett volna ennyi drámai szál bele. Kisfiú+anyja szelleme, elcseszett tinilány, összetört szívű boszorkány, lelkisérült vámpír és a családi tragédiái, a szellemlátó dada akit eldobtak a szülei. Az ember azt sem tudja hova kapja a fejét. Emiatt jelentéktelenné válnak.
A humor pedig nem lett az igazi. Egyrészt nem is illett ennyi dráma mellé ez a stílus másrészt legtöbbször szimplán nem is volt vicces.Ellenpéldaként tudom ajánlani a Távkapcsot ahol szerintem remek humor van jelen és sokkal megrázóbb drámai történet. Minden téren köröket ver erre a filmre.
Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest