Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lj510126
tag
Nem tudom mi az a Vim! Kerestem, de nem igazán találtam rá.
Ilyen felirat szinkronizáló szoftver még a Substitles Translator - www.mironto.sk
Hátránya, hogy ez valóban a már valamilyen nyelven meglévő felirat fordítására szolgál, nem a két különböző nyelven már meglévő felirat utólagos összehangolására. (Nem lehet külön-külön korrigálni az egyik file-t - pl. újabb sort beszúrni, törölni az egyikben -, csak egyszerre mindkettőt.Jobb híján most úgy kezdtem hozzá, hogy egy Excel file két egymás mellett lévő oszlopába bemásoltam egy-egy felirat file-t. Ezáltal egyszerre lehet mozgatni, görgetni mindkét file-t, szükség esetén külön-külön is módosítani őket, majd a sorok egymás mellettiségét ismét szinkronba hozni.
Nagyon macerás, fárasztó és monoton munka ez is. A végén viszont talán lesz egy olyan jó időpont adatokkal és megfelelő magyar szöveggel is rendelkező állomány, amelyet talán majd át lehet másolni valamilyen felirat szöveg állományba is.
Nehezen tudom elképzelni, hogy csak ilyen macerás megoldás létezne egy egyszerű probléma megoldására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest