Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
hát nem tudom. Engem nem zavar ha tényleg end game védő ezért az árért. Nyilván a korábbi sbc-k tapasztalata alapján egyikük se biztos pontja a csapatomnak. Bár Fekir Benzema, Gosens sokat játszott, de ezek nagyon olcsók voltak annyira nem sajnálja az ember ha csak csere vagy még az se. Ennyi fodder meg valamennyi coin nyilván jobban fáj ha hm Rüdiger lehozza ugyanazt (direkt nem írok Kimpembét pedig rá gondoltam
).
De a "hasznosságon" túl van némi excluzivitása is egy ilyen lapnak. Mondjuk mid Maldinit soha nem raknám ki mert meg tudom venni. Ezt a Varanet nem tudod.
-
Woodslave
félisten
de ezen az alapon semmi értelme semminek a játékban
Na kis szösszenet még a tegnapi kvaliról kicsit kapcsolódik a gold vitához bár érintettem tegnap. Tudom hogy nem lehet így de annyira "megrendezettnek" érzem az egész kvalit. Mindkét oldalról. Valamiért olyan érzésem van mintha bármit csinálnék a játék azt "akarja" hogy sikerüljön. (persze nem arra gondolok hogy lerakom a kontrollert aztán nyerek) Meg hogy be vagyok skatulyázva erre a 6 winre kvali, 9-11 a wl (ha nagyon megfeszülök vagy szerencsém van 11) meg div 1 vége. De onnan sehova akármit csinálok tuti jön valaki akit nem tudok megverni.
Ok tudom ez a képességem nincs itt semmi látnivaló de valahogy mégis ilyen érzés.
Na 4 sima vereséggel kezdtem, utána hogy biztos legyen a kvali 4 tükörsima győzelem. Szintén meg lehet magyarázni a forma romlott, xarabb ellenfelek jöttek végre presseltek a játékosaim (nincs pressing beállítva, de látható mikor állnak meg mikor mennek nyilván). A 4 csapat akik elvertem egyébként egész jó volt, ikonok Ronaldinho Eusebiok stb. MIndegyiknél azt gondoltam faxom pont ilyenek kellenek most nekem.
Utána fogadni mertem volna, hogy vagy az első szétszopat vagy amilyen humora van a játéknak inkább az utolsó hogy ne tudjak meccset leadni.
Full gold pl csapat. 2-0-ra vezet, szokásos De Bruyne megfut mindenkit, Bruno 25-ről csavar, Mane szélen megfut mindenkit. De eszembe jutott amit írtatok tippeket megnyugodtam nem rohantam, nagy nehezen behúztam.
Utolsó meccs nem full gold, de a védősor gold volt Kounde, Mendy, talán Kimpi erre nem emlékszem, gold Llorente. Areola. A hosszabbításra 0-0-val (exp 0-6) mentünk....
Ahol a 118-ban tudtam valahogy begyötörni egy gólt.
Tudom meg lehet simán magyarázni minden oldalról de akkor is érdekes. Nem véletlen hogy ennyi "összeesküvés elmélet" van és simán el tudja hinni az ember.
-
Woodslave
félisten
Jó kis kvali. Első négy meccs sima vereség nem megy semmi nem mozdulnak lassú vontatott. Azt hittem első kvali ami nem fog sikerülni. Aztán csoda történik négy sima győzelem
Fogadni mernék hogy most megint szét fognak szopatni
-
Woodslave
félisten
Viszont a Kane biznisz bejött. 45k vettem 55k viszik mint a cukrot. Sajnos túl későn jutott eszembe és túl óvatos voltam
-
Woodslave
félisten
Egy qrva meccset nem tudok nyerni megint. Szinte full gold 3-0-rol egyenlit ki
ki is léptem a gecibe tudom patkánysag következő meccsen visszakaptam. Kikészít mindenkit idegileg ez w xar
-
Woodslave
félisten
Hát ma is undorító. Nem tudom miafaxnak szopatom magam
Pont annyi delay hogy les legyen ne tudjunk passzolni stb
-
Woodslave
félisten
ja 3
na nem bírtam magammal vettem pár Brunot meg Kanet hátha bár ezeken már nem látok akkora hasznot. Kanet is 50k-ért kellene eladni hogy legyen rajta 1500 coin
Remélem ezzel is bukok
de legalább nem tudok most venni már senkit. Pedig úgy tűnik nagy esés után most kicsit mennek vissza a toty árak.
Az a baj itt van ez a Rudiger. Pánik sell lehet 190-200k-.ért el lehet hozni. Meglátják mennyibe kerül az új, aztán rájönnek hogy nem tudják megvenni tuti visszamegy 50k-t de egyszerűen nem merem megrizikózni... Mert ha tovább esik akkor milyen sz0pas már.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
-
Woodslave
félisten
lehet a végén Marquinost veszem meg 1,3-ért hétfőn
-
Woodslave
félisten
dehogy. Ok nyitok én mindenből de az alsó kategóriából. Ha nézed a 3 kp-ből a legxarabb. A védők közül mondjuk nem de a kapust leszámítva holtverseny.
(de nem panaszkodás csak a realitás érzékeltetése végett esélyem nincs Mbappera)
de amúgy szerintem várd meg a ma estét legalább vagy a holnapot. Én is kibekkelem már holnapig. Ma megpróbálom a kvalit de ha olyan lesz a gameplay mint tegnap akkor első alkalom hogy nem sikerül totyk ide vagy oda.
Mondjuk lehet nem is bánnám már nem baxnám el a hétvégét
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #10806 üzenetére
csak ironizáltam.
Rendben nincsenek végletek nem minden fekete fehér nem mondtam ezt se én se te. Csak annyit mondtam meg nem csak én, hogy furcsa amikor egy gold csapattal xarrá játszanak. Nem azt mondom nem fordulhat elő, pláne mondjuk wl-en ahol nem tudod hogy nem egy profi szórakozik vagy játszik "bérbe" más accountján stb.
Persze ez rivalsban is lehet. De ahogy írod aki gold csapattal így játszik az kizárt hogy eddig a rewardokból akármilyen xart is nyitott ne csinálhatott volna egy értelmesebb csapatot. De nem tudom.
De nem minden gold csapat ilyen sőt annyira nem is jellemző a full gold csapat már szóval nem akarok túlzásba se esni
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #10801 üzenetére
Ezt a kérlek szövegértés fölényeskedést meg hagyjuk már ki a beszélgetésből ha egy mód van rá. És ha már szövegértés azt nem mondtam hogy minden gold játékosból álló csapattól összexarom magam meg mindegyik megver... De azért vannak furcsaságok
nem próbálom ki mert nálam nem lenne boost engem xarrá vernének. De akkor nincs ilyen ha gold lapos csapattól kapok ki az azért van mert qrva jó a másik csak soha nem nyitott semmit, ha meg én nyerek azért van mert xarrá tolja a gép a milliós csapatomat. Azt simán észreveszem ha valaki jobb és mégis én nyerek mert a másik van szopóágon de hidd el azt is észreveszem ha a másik nem feltétlenül jobb.
-
Woodslave
félisten
toty árak zuhanó repülésben
mikor lesz vajon a legolcsóbb? ma holnap kinyitja szerintem mindenki a megmaradt packokat. Akkor lehetne a legolcsóbb mert a legtöbb játékos akkor kerül a piacra. Vagy megint xarul gondolkodom?
-
Woodslave
félisten
igen ez így van ahogy írod hajlamos az ember lerohanni ezeket. Köszi a tippeket
Mondjuk azt vettem észre, két tipus van. Most volt akik amúgy qrva jók és esetleg likvidre menve ez maradt, a másik meg akiknek ennyi van azok annyira nem jók. Bár azt soha nem tudom megérteni, hogy div 1-ben hogy lehet olyan ember, akinek gold csapata van (hacsak nem ez a tapasztalata hogy van némi boost és ezt direkt kihasználja de akkor bátor ember gg)
-
Woodslave
félisten
nálam Djalo csinálja. Azt vettem észre, kivették ugyan a glitchet (vagy a fax tudja) De ha hívom az embert és az ellenfél nem jön, akkor lesz egy hatalmas üres lyuk a 16-oson belül ahova be lehet passzolni.
mondjuk azt tudnám értékelni, ha lehetne olyanokat beállítani, hogy ne Djalo érkezzen a 45-ös finishigel mert ok hogy 2 méterről üres kapuba berúgja de van hogy nem miközben cam próbálja félpályán megállítani az esetleges kontrát.
Vagy van erre valami set piece taktika csak nem használtam soha?
-
Woodslave
félisten
vagy még az jutott eszembe ha nem venném meg Rubent, hanem tényleg kirakom Varanet vagy Maldinit és akkor lesz kb. 2,5 m támadóra Puskás helyett. De túl nagy választék nincs ebben az árkategóriában. Cantona Henry kizárt, Puskást se fogom megvenni ha már a baby megy. Marad Cruyff meg Eusebio. Egyikük se volt meg normális körülmények közt.
Mondjuk a gold Neymar - Mbappe - Messi triónál ár érték arányban még mindig nincs jobb
(meg Kimpembe)
-
Woodslave
félisten
Boras. Icardi helyett behozza Piquet
[link]
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #10781 üzenetére
nyilván kellett egy baxó hero meg legalább az elején pár top tier meg egy csomó xar. Mint az ikonoknál. Kb köszönő viszonyban van ez a tényleges futball teljesítményhez de ez ebben a játékban amúgy se nagyon érdekel senkit. Kapott 5*5*-öt ha 4*4* lenne akkor meg lenne Abedi Pele szint vagy még az se.
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #10779 üzenetére
azta micsoda sokkoló meglepetés
na ezt viszont tényleg csak szeptemberben próbáljuk majd ki. Azt hiszem a toty keretem sajnos kimerült, de hátha
-
Woodslave
félisten
[link] hát azért ez nem néz ki xarul
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #10769 üzenetére
erre meg még nagyobb +1.
Szerintem nem várok akkor ma eldurrantom a maradék 40+ csomagot, van benne pár komolyabb nem mintha bármi jelentősége lenne. Aztán mivel sokan szintén nem várnak tovább megveszem Rubent innen már lexarom mit bukok rajta. Djalot eladom, ha nem jönne Varane vagy nagyon sajnálom majd rá a foddert akkor meg jön vissza Cordoba ő is elég brutál. Védelem akkor "kész" aztán majd meglátom Puskással mi legyen, hagyon hajlok rá, hogy visszaveszem Dalglisht meg valakit még a maradékból.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #10766 üzenetére
szerintem is. Mondjuk nyilván jobban feltűnik az embernek és emlékzeteseebb, ha xarrá szopatja egy gold csapat, mert ha megversz egyet az kvázi természetes. Ha én kikapok egy fullos csapattól soha nem gondoltam azt, hogy azért mert nyomja a gép mert fullos a csapata, hanem azért nyer mert jobbak a játékosai. És az is jobban feltűnik az embernek, ha egy fullos csapatot ver le. Én is több olyanra emlékszem amikor egyik meccsen tök átlagos vagy átlag alatti csapat vert el, a következőn meg Ginola Mbappe és társai semmit nem tudtak csinálni.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #10757 üzenetére
Az utolsó gondolattal egyet értek. Csak a remény visz tovább hogy a következő meccs jobb lesz ha magasabb rankot érek el jobb reward lesz abból nyitok vkit akivel jobb lesz a játék aztán faxt.
Irta vki de jó lehet így fifazni hogy ilyet nyitok. De ugyanolyan xar
ha meh jó akkor nem a játékostól lesz jó. De tudom nem tudok játszani valszeg ezért érzem ezt.
-
Woodslave
félisten
Mindenképpen próbáld ki nyilván excluzív top lap.
20-ban mid Maldinim volt attól a swaptol kezdve amiben benne volt 1000+ meccsem volt vele most totyt akarok
Djalo maradhatna de kapus probléma lesz. Szóval ha nem tudom Varanet kirakni akkor Rudiger.
Rulebreaker Lopez mellett egyszerűen féltem minden kapura rugastol. Nem tudom nálam Donnaruma teljesen jó. Mármint többet véd mint csinál hülyeséget nem tudom mi lehet a totyval. Mondjuk idén én hiszek a chem styleban glove van rajta
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #10755 üzenetére
Középpályán használom most. Gyors jól szerel rúgtam vele gólokat. Rank 1-re fel tudtam menni. Ez nekik köszönhető vagy xarabb ellenfelek jöttek akiket másokkal is megvertem volna? Ki tudja
. Úgy nem gamechanger hogy mindenkit megvertem velük stb. Nem hiszem hogy hoz ennyit mint amibe kerül. Mondjuk pont én mondom aki 1.2-ert megvenné Rubent
-
Woodslave
félisten
Most vert xarrá vki ciro Immobile volt a cbje
-
-
Woodslave
félisten
[link] nem tudom jó-e a link
ez a Shawn kártya nem tűnik túl acélosnak
-
Woodslave
félisten
így már jó
ezen leakek alapján nekem ez a backline a tervem. Volt már Marquinos, Cozza, Delanei mindenki Lodi meg Reecenek ez a lapja mondjuk nem.
[link] Attól függően mit nyitok még az elrakott packokból marad az a két hely. és Ruben (remélem beesik 1.2-re legalább) meg Varane árától (azt meg remélem meglesz klubból, ebbe belerakok mindenkit nincs szabály többé yolo) függően 1.1 millió erre a két üres helyre. Mbappe meg Neymar faxa de már ők is voltak annyiszor.... Lehet teszek egy próbát Moura meg Jesus párossal. Csak akkor nem jó az rw pozi Verdének, Sterling potm se rossz de annyira nem vonz hogy kirakjam
-
Woodslave
félisten
ezt a webappot is remekül megcsinálták. Ha megcsinálsz egy upgrade sbc-t berakja mintha nem lehetne többet megcsinálni ki kell lépni
-
Woodslave
félisten
Egy Kimpembe
meg egy francia ikon kp és meg van oldva
megpróbálkozom egy 3-5-2-es formációval hogy Cancelot jobban be lehessen vonni, egyelőre jelenlegi felállásban nem tudok kit rakni a helyére hogy bemenjen középpályára, de lb/rb-nek túlzás. Próbálkozom KDB-vel de egyszerűen nekem egyáltalán nem adja, kénytelen vagyok elengedni.
Sajnos Puskás nálam is megfáradt nem tudom mi van vele(m). De mindenképpen egy ikon támadó kell a chem miatt.
Varane meg Ruben Dias jönni fog kerül amibe kerül. Lehet visszajön Gosens és ő megy lb-be Cancelo meg középpálya.
-
Woodslave
félisten
Mennyiben áll meg vajon Ruben ára kell nekem de most nem merem megvenni ..
Pláne amíg nem látjuk Varanet
Ezt a prime ikon packot nem leakelték qrva Kroos 30k+ egyet tudtam venni 25-ert még. Pedig azt hittem lefőtt ez a biznis de pont nem. Mármint most már igen
-
Woodslave
félisten
Xart nem tesz hozzá Jorginho
És a workratenél jön ki a különbség egy langyi Jorgi meg high high warrior Renato között.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
[link] srácok ki lehetne itt cam? Ez ingame nyilván elvileg pl-es full chemen lenne. Egyszerűen ezt a KDB-t valahogy be akarom rakni kezdőbe túl nagy pazarlásnak érzem padozni
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #10600 üzenetére
hát akkor pláne. De ebben az acchoz kötött "szerencsében" se tudok hinni annak ellenére hogy láttunk már pár érdekességet.
Hát mindegy gondolom ezzel a Jorginhoval már totsig el tudok karistolni. JObb úgyse leszek se én se az eredményem, ahhoz még kellen Mbappe meg Messi, de azt hiszem itt a toty promo nekem véget ért (és tudom még akkor se lehet szavam se)
Agyalok mi legyen Djaloval. Elég stabil az ára amúgy, de ez a Varane olyan hypolt lesz mint Benzema csak sajnos nem olyan olcsó. Vagy húznak egyet aztán a leakelt face statok ellenére 50-es def avareness meg interception lesz aztán xart se fog érni. Milyen hatása lehet ezekre a "felsőőbbkategóriás" (legalábbis árban) nem ikon cb-kre
-
Woodslave
félisten
lehet venni kellene pár Pogbát
valszeg ez a fodder biznic lefőtt amúgy
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #10591 üzenetére
kb ez olyan mintha azt mondanád szakadt ruhában töltsd ki a lottószelvényt annyi köze van ehhez. Szerintem egyszerűen jó időben jó helyen kell nyomni a qrva gombot. Az ea magasról lexarja. A drága store packokban lehet nagyobb eséllyel nyitsz mint egy pl uppból de ez a bronz csapat meg állítsunk be x mezt sbt ez vudu..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest