Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • miro.

    senior tag

    válasz Woodslave #10793 üzenetére

    Amugy jo tanacs a gold csapatok ellen.
    Altalaban ezek akik ilyenekkel vannak,csak rohannak veluk,minden tamadas arrol szol,hogy vagy a szelen vagy fel a csatarnak es ott neki rohannak a vedelmednek.
    Na ha ebbe belemesz,elakarod intezni gyorsan,es te is labdaszerzes utan csak egybol direkten kapu fele jatszol,akkor van az hogy 30 perc utan mondjuk 3:1oda.
    Ilyenkor kell venni egy melylevegot,lenyugodni,es kicsit behatralni,nem letamadni a labdast,hanem varni arra hogy belevezesse o szepen a jatekosaidba,jo idoben rajuk valtani es mikor megszerzed a labdat,ne kezdj el egybol tamadni,hanem lassabban kezd el epiteni a tamadast,ha labdat vesztesz,megint szepen varj csak.
    Ilyenkor en mindig forditok,vagy megrugom a golokat,es utana tok lehet latni,hogy ez a az izombol futas nala meg kapkodobb lesz,es szepen ezzel kivegzed. :)
    En ha belemegyek ebbe a szaladgalasba,fixen kikapok,mert azert ezek a gold lapok pont ugy vannak tulhuzva hogy gyorsak es sok helyzet nem kell nekik.
    Viszont ebbol adodoan csak ezt lehet veluk jatszani. Viszont szepen szet lehet passzolni,egybket csellel meg leveszed az emberet,es megvagy. :)
    Nem szentiras,de nekem ez jon be.

    elit pick ben yedder totw lett.
    Hasznalhato?

    [ Szerkesztve ]

    Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5

Új hozzászólás Aktív témák