Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
üzenetére
Kilépésnél érdemes szem előtt tartani, hogy WL esetben elvileg a kilépés nem számít vereségnek tehát nem rontja a formát ami alapján gyengébb ellenfelet kaphatnal. Rivals esetén ha még gyűjtöd a pontokat a rankhoz akkor se érdemes kilépni mert vereségért is kapsz 150-200 pontot
-
eM'82
addikt
válasz
üzenetére
Én kilépek ilyenkor a *csába. Minek $zopni tovább?
Ha látod hogy esélyed sincs visszajönni a meccsbe, a mocsár/delay miatt, akkor sztem forfeit meccs.
Igazából ameddig a lelked bírja.
3-0nal, főleg ha van jó pár helyzetem, csak az ellenfélnek minden is bemegy, nekem meg kapusba/mellé, akkor beleállok a meccsbe (taktikaváltás).
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PLC programozás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest