Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én tegnap szerencsére elég Zen állapotban ültem le játszani (a vége -60 skill point lett
), úgyhogy nem vágtam ki az egészet a francba. De amik történtek.... komolyan sajnálom, hogy nem vettem fel (egyébként ez is cél a 22-re, hogy felveszem pár meccsem tanulás és elrettentés célból
).
-Oblak egy ártatlan beadást úgy üt a 11-es pont körül tébláboló ellenfél vállára(!), hogy még az ellenfelem is meglepődött, nem is nyomott semmit, lazán bepattant a kapuba.
-a játékosaim folyamatosan összaszaladnak, egymást szerelik, hanyatt vágják magukat, Benny Hill show ehhez képest királydráma
-gólba tartó lövést a saját, gólvonalon bénázó csatárom fejel ki, furcsa, beguggolt pozícióban, mint aki épp kábelt fektet... persze így les is ráadásul
Komolyan, ezek már annyira durvák voltak, hogy inkább már csak röhögni tudtam én is.
Amúgy amit írtál nem tudom miért van: néha nekem is vannak +100-120 skill pontos növekedések, aztán jön egy széria, amikor nálam kevesebb skill pontosok úgy aláznak, hogy közöm sincs a meccshez. És nem csak egy-egy meccs, hanem zsinórban. Ilyenkor sokszor benne van, hogy visszalátogatok egy divvel lejjebb... És nem, szerintem ez nem derankolás, mert a hét legkülönbözőbb napjain is történt már ilyen. Mindegy, lesz@rom...
a következő rész jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), úgyhogy nem vágtam ki az egészet a francba. De amik történtek.... komolyan sajnálom, hogy nem vettem fel (egyébként ez is cél a 22-re, hogy felveszem pár meccsem tanulás és elrettentés célból