Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Digestive #1651 üzenetére
"Tudom, h nem konyítasz a kereskedéshez, ez már lejött ennyi idő alatt. Pont ezért nem tudod, h milyen sokat jelent az első napokban 30k a zsebben! "
Aha, jól van.
Tavaly az első nap majd' 50 ezret kerekedtem össze a web app-ról, másnap már 100 ezer fölött voltam.
Mire megjelent a játék, már semmit nem jelentett az a +30k, főleg úgy, hogy mindenki más is ugyanúgy kiváltotta a teljesen újakon kívül (tőlük meg nem emiatt vagy jobb játékos úgy sem)."De ez nem is baj, nem kell mindenkinek mindenhez érteni. De akkor légyszi ne is szólj már ebbe bele! "
Pont Szigma volt az, aki tavaly, meg most is értetlenkedett, hogy hogy lehetne már a semmiből coin-t csinálni az elején, miközben mi meg többen összekereskedtünk százezreket napok alatt csak a web app-ról.
Nem tudom, hogy jó embernek írtad-e ezt...Meg az még mindig nem fér össze, hogy ennyire sokat jelent néhány tízezer plusz coin, közben meg azért sírunk évek óta, hogy az olcsó csapatok semmivel nem rosszabbak és kompenzálja őket a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest