Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nekem pl. nincs türelmem megtanulni gaempad-del játszani (illetve lenne, ha a játék megérdemelné), de az xboxos haverokat így is elverem boxon, amikor házi bajnokságot játszunk, illetve 11-ben így volt, szerintem az ideiben is így lenne.
Idén ugye direkt úgy van megcsinálva a játék, hogy cselezős vérpistikének legyen kedvezőbb. A játékosok is többet mozognak értelmetlenül, így a realitás megy a levesbe. Arról nem is beszélve, hogy a becsúszásnál kb. szellemi fogyatékoshoz hasonlóan viselkednek a játékosok, bár ez az elmozgásokról is elmondható.
Nagyon rá voltam készülve, hogy ütni fog a játék és hogy végre teljes értékű fifát kap a pc-s is, komolyan elgondolkodtam egy gamepad beszerzésén, de miután a 12-nek annyi köze van a realitáshoz, mint dobostortának az ütőhöz, nem láttam értelmét komolyabban foglalkozni a dologgal. Nagy csalódás és nagy visszalépés a 12.
Valóban rosszul jön lövésnél, hogy nem tudom pontosabban becélozni, de finesse shottal így is be szokott menni nehezebb szögből is. Sok apró mozgással teletűzdelt sokpasszos játékot játszom, ami billentyűzettel sokkal könnyebben kivitelezhető, mivel az irányváltoztatás így sokkal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest