Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a FIFA12-t, de a telepítés körüli hercehurcák kicsit eltántorítanak ettől a szándékomtól. Sőt már kaptam olyan tanácsot is, hogy a tört verzióval sokkal jobban járok mint az eredetivel, leszámítva az online játék lehetőségének elvesztését.
A gépem specifikációját az aláírásom tartalmazza. A játékot az újonnan beszerzett wireless XBOX360 controller for Windows-al játszanám.
Lenne pár kérdésem, amikre válaszokat várnék tőletek:
1) A telepítés során megúszható az Origin felrakása? avagy
2) A DVD-ről települ a játék, vagy Originen keresztül töltődik le, majd települ?Fent volt a FiFA11, uninstalláltam, mert hallottam, hogy nem szeretik egymást, ha egyszerre vannak fent.
3) Registryből is ki kell molyolni ami összekapcsolható a FIFA11-el, vagy az uninstall elég volt?A felhasználó nevemben nincsen se ékezet, sem space. Ugyanez igaz, a játék leendő célkönyvtárára is (Nem a C-re rakom, kímélni kell az SSD-t).
4) Egyéb teendőm, vagy trükk amit figyelembe kell vennem?5) Letöltöttem a kontroller legfrissebb 64bites driverét az MS honlapról.
Tud(tok) valamilyen bugjáról, aki(k) ilyet használ(nak)?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv, Gallowgater
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Hálózatokról alaposan
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest