Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Hazli17 #31392 üzenetére
De elfelejtitek, hogy néha titeket is ugyanígy tol a gép, veletek is megtörténik a csoda. Nem a megnyerhetetlen meccseket kell megnyerni, azt el kell engedni és a nyerhetőeket kell megnyerni. Én most először 20 winnel tudtam zárni és igen voltak megnyerhetetlen meccseim, de azokat elengedtem, volt hogy kiléptem a 20. percben és inkább mentem tovább a következőre, aminél meg az ellenfelem lépett ki a 13. percben. Ez ilyen.
Azért is jó egyébként vasárnap lejátszani a WL zömét, mert ott már elég hamar szakad a cérna sokaknál. Volt pár meccsem, ahol az első gólomnál már léptek ki, pedig ki tudja, lehet simán fordított volna. Elég egy nagy gól valami lehetetlen szögből vagy beívelésből és egyből feladják. Egyik meccsen volt egy Müller átlövésem a 10. percben jó 30 méterről (finisher chem volt rajta), kiszedtem rendesen a pókhálót, lépett is ki a gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest