Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos #38392 üzenetére
Lol. Jatszottak már vele ellened? Tarthatatlan lap, TOTS Aguero szint ingame. Már amit draftban éreztem vele. Sehogyse fér a kezdobe?
Közben dilemma nalam is. Rank 1 legaljan vagyok 1901 ponttal... Merjek jatszani igy egy 5 meccses nyeretlensegi széria utan?
-
sz_abika
addikt
Szakadjon meg a játék... A portugal zaszlonal lefagyott a levegő a lakásban, majd a klima elkezdett röhögni a BernardoSilvamon
-
sz_abika
addikt
Kiégtem itt gyerekek
Na ezért nem szabad két lépcsőben csinálni az SBCket. -
sz_abika
addikt
Eyt a Martinezt valaki megfuttatta már? Lényegében kaptunk egy 4/4es Musat, meggondolandó sub lehet.
-
sz_abika
addikt
9ora ota nulla darab kinai siker homewin csapattal. Aki bele is kezd szintén homewin nevu csapattal az lila es IF kinaiakkal tolja. Wth ppl.
-
sz_abika
addikt
Valami alig eredményt értem el SBben , de a prime mixed players packból egy 86os TOTS. Még a végén lesz kikből kiraknom az ultimate TOTSot is...
-
sz_abika
addikt
Én Donnarummat nyitottam. Nem tragikus azért
-
sz_abika
addikt
Amúgy minek topikgazda? Hogy majd megint a PC szekcioban nyissa ujra a Fifa20, topikot ahol tudjuk hogy csak a bénák és lengyelek játszanak? :>
-
sz_abika
addikt
Délelőtt en mar ezt megtettem, ki volt adva parancsba.
Közben befejeztem: szombat este 7kor még W12 L3, ma ebédre W17 L13. Ebből 4-5 vereseget tudok elismerni, a masik fele akkora bullshit, h csak mémekkel tudnám kifejezni magam. De addig is:
#nokrokett #nonado #nomakeup
-
sz_abika
addikt
válasz
Szigma70 #37937 üzenetére
Nekem is ez jött le, de azert 1X évesen nem is baj ha lelkes még az ember., meg vannak tervei... Valaha nekem is voltak
Viszont ha gold3 a valóság kroki meg tornado nelkul, akkor még tul is teljesitem az elvarasokat. Egyiknek a gombkombinaciojat se tudom a masio meg 5-ből 1, a tobbi 4 labdavesztes, szóval nem használom. En undorito focival es kijatszott helyzetekkel dolgozom, nem jatekmechanikai hibakkal. Na jo a long post cross az ide tartozik de azt mar fifa 19 es Ibra előtt is toltam
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika #37911 üzenetére
Hát ahogy látom mindegy kiholmivelesmikor - a legelső WL eredményhez képest ha sünt szarsz se fogsz 2 osztállyal feljebb lépni. 20/14, azota 3 vereseg, megint nem lesz meg a G1. Olyan csapatok ellen játszom hogy a hitelkartyam hallom ahogy nyel egy nagyot ijedtében. Olyan a WL mint az élet - igy vagy ugy, de elobbutobb a helyedre kerülsz, nincs kiut belőle
-
sz_abika
addikt
Kezd gyanus lenni h hétvégén az Ultimate tots miatt elomaszott mindenki a barlangbol. 8/1el állok, a srac akitol kikaptam 60.percben rugott először a kapumra, aztan még 2t es igy lett kaptam ki 2-3ra.erosen bele volt nyulva a masodik félidőben. Ennek ellenere irrealisan jol állok, mintha mindenki elfelejtetg volna focizni
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika #37741 üzenetére
5/5 ilyen se volt már nagyon nagyon rég óta, ha volt már egyaltalan.
Aouar: nem egy nagy durr, stamina 41212, stay forward mellett sem elég, loss on heavy touch miatt gondolom. Se nem hibázott, se nem tett nagyot.
Mattheus: lassu maestroval, de akárhányszor lököm meg az analog kart, valahogy mindig ra vált. Lassan de biztosan mindenütt ott van kozeppalyan.
Kouli: bantungr, borogat mindenkit, csipázom.Erezni a balansz hiányát, de róla még nem kaptam gólt.
Nem lesz időm nagyon a hétvégén már dobbantani, de örülök a csapatnak. Pár finomhangolás még kell (Aouar kevesbe jöjjön hátra, Matyi kevesebbett menjen előre és DaCosta is nagyon eloremaszik miatta), de rég éreztem ennyire egyben a csapatot. -
sz_abika
addikt
Na lassan kész a csapat hétvégére, remélem ez kihoz a gödörből, mert alaposan felforgattam...
Kitakarítottam klubot fullra (500k így délelőtt), ultimate TOTSra nem tudom még miből lesz majd player, de mindegyis. Koulibalyhoz kell még 90k, remélem az esti MM szerencsés lesz és a klubból (ahol már csak rare gold lapok maradtak) összejön a maradék. Ha nem, akkor kiszámoltam, hogy 145 quicksell lesz -
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi #37679 üzenetére
Online singleben van még
-
sz_abika
addikt
Kis beszámoló az elmult 2.5oramrol. Elert eredmények
-128DR, div2 relegacio
-Ligue1 gólok : 0
-Totw assist: 1
-2szal cigi (nem dohányzom, feleségem parti cigije)
-egy meghajlott szekkarfa
-2 sirogorcs
-okoskarkoto a pulzusom alapjan 38p sportaktivitast mért 168as pulzus maxxalHa rákos leszek egyszer be fogom perelni az EAt.
-
sz_abika
addikt
Bébi Mattheus CDM vagy CM legyen inkább 4-1-2-1-2ben?
FB Koulibaly jönne a helyére ingame, így semmiképpen sem CBként számolok vele.
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek #37501 üzenetére
Detto. 91es Stuari bealdozva...
-
sz_abika
addikt
CR7, architecttel használható CAM lehet vajon?
Pace boost beáldozva, lőni így is tud és elvileg már passzolni is fog... Insigne/Mertens bár jól mozognak de most visszaállva 41212re, kéne erő is.
-
sz_abika
addikt
LATAMból jött egy Mena, aki kb a legjobb.
Már csak az a kérdés, hogy Depayba vagy pedig Aouarba tegyem át.
-
sz_abika
addikt
Ezt ugy telefonrol küldeném Kristófnak.
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/c1dr43/would_yo_do_aouar_in_my_situation/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Szóval FB Firmino kell CDMbe az a titok!
-
sz_abika
addikt
válasz
Gaborz1 #37258 üzenetére
12/8bol ugy hoztam össze 27/14et, hogy volt egy 7 meccses gyozelmi sorozatom kozte. Elkepesztoen nulla a vedelmem, nem is ertem mi történt.
Lehet Aouar miatt megboritom az egész csapatot, ennel rosszabb nem lehet semmi se. Delpiero meg utolsó esélye lesz ez a heti napkozbeni Rivals. Ha nem brillirozik, megy a Ballack ikonba. -
sz_abika
addikt
Depay senkit se erdekelt?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #37059 üzenetére
Egy atlag klubbol kirakhato 50k raforditassal... Es az SBCk szerintn94es lap, több nem is kell
-
sz_abika
addikt
Komolyan mondom tényleg...
Tok jo az uj tamadosor. 3 meccs. 0 gól. 13 kapott. #MiafaszvanAz eddig szuperül működő 4-2-2-2 semmit nem ad hozzá.
-
sz_abika
addikt
6 csomagot kaptam ma, mindegyik board volt, ebből 87 Arna es Azpi tobvek között. Érdekes drop rate, nehogy nekiduraljam magam olasz upgradeknek is
-
sz_abika
addikt
Na megálmodtam, ez lesz a hétvégi fő támadóformáció - mindenki full chem, Dacosta 8:
https://www.futbin.com/19/squad/8472195
Ebben a felállásban Hamsik az egyedüli gyenge pont, neki sok keresnivalója nincs szélen, de mivel a width az 2-3 körül mozog, így ez sokkal inkább hasonlít a gyakorlatban egy 4-1-2-1-2(2)re, mintsem a képen látható formációra. Remélem nem lesz "jó" pickem, nem akarom már megbolygatni, sokat matekoztam így is
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek #36874 üzenetére
Így a végére már nagyon sok magas ratinges csapatot dob be, érezhetően keményebb ellenük.
Amúgy nincs olyan nagy titok, formáció olyan legyen amiben kényelmesen érzed magad, annyi különbséggel, hogy nincs SBben drop back, itt fel kell tolni mindenkit. A meccs első vagy második támadásából kell egy gólt szerezned. Utána 50-50 a meccs, majd jön egy időszak ahol el fog nyomni a gép - vagy faltolsz vagy hagyod hogy kapj egy gólt. Én feltűnöen sok olyan meccset játszottam ahol 1-0 után ilyen 80.percig bírtam a védekezést, kaptam egy gólt, majd a maradék időben egy 3v4-1et is összehoztam...ha a szkriptben benne van hogy gólt fogsz kapni, akkor gólt fogsz kapni
A te góljaid a legfontosabbak. 5-4ért sokkal több pontot fogsz kapni mint az 1-0ért, így mindenképp a támadás a legfontosabb.Szerintem.
-
sz_abika
addikt
Ez ma lett újrapostolva, de ezt nem hiszem el hogy ilyen bug hogy jött össze
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos #36828 üzenetére
Kell az erősítés,magyar adopenzbol jobb ez az igy
-
sz_abika
addikt
Megvalaszolva egy korábbi kérdésemet a multbeli énemnek.
Blind jó. Sokkalta jobb mint amit a statok sugallanak. Gullithoz képest CDMben a jobb passzai es a tobb interception feltűnő igy 3 meccs utan. Nem elvetendo gondolat hasznalni...
Márcsak prime DPnek nincs keresnivaloja a csapatban, chem adott. Egy német kozeppalyas ikon kéne a helyére... 🤔
-
sz_abika
addikt
Mbappe es 94 aspas bedobva... Sári jött vissza.
Hat akkor nincs mese, már ugrok is neki a Mertens SBCnek
-
sz_abika
addikt
Az rémlik valakinek hogy melyik ICON sbcben van olyan World Class sbc amihez nem kell az IF?
-
sz_abika
addikt
Vajon van Blind elég jó CDM ahhoz hogy egy 4-1-2-1-2 és 4-2-3-1es csapatba beletegyem úgy hogy Ibra kikerül miatta kispadra?
28 óra múlva az olasz TOTS picknél kiderül asszem... -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #36648 üzenetére
Nem tudom, de untradeable lapokbol kijott, Blind lett belole. Vajon shadow mellett tud már sprintnelni?
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos #36643 üzenetére
En amugy kivarok picit, ha szerencsem lesz a TOTS SbC valamint a csutortokbol, akkor igazából mar nincs kire várnom / sporolnom. Es akkor kipattintom ennyiert is
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos #36638 üzenetére
Amikor volt IF golszerzes objective en mindig őt vettem meg. Brutal jól mozog es lő.
Mertens bántja a csoromet, beferne a Napolis tamadosorba, de horror áron megy :/
-
sz_abika
addikt
4 ulti, 3 jumbo players.... Semmi. KDB es egy 75os IF. Majd a serie a csomagombol egy TOTS Lazzari. Hat legalább kék es olasz
De CBm honnan lesz.
-
sz_abika
addikt
Hiába vagyok elégedett De Ligttel, egyszerűen Tagliafico annyira rosszul helyezkedik folyamatosan, hogy szinte csak arról az oldalról kapok gólt. Nem is értem, Florenzi a túloldalon szószerint makuláltlan.
A rossz hír hogy nincsen a helyére ember, Da Costa és Alonso mellé nincs tartalék CB-m... -
sz_abika
addikt
WL rewardoknál 10óráig rejtve volt, de mostmár biztos hogy,
Ma este Serie A TOTS!
-
sz_abika
addikt
Érdekes Militao ára így De Jong függvényében.
Hipotézis: FFS helyett jön egy TOTS akkor beszakad az ára.
Tények: [link]
Május 24-én lett releaselve a TOTS Militao és onnantól csak emelkedett az ára (az erős linkelhetőség miatt).Szóval nem adom el De Ligt-et, kivárom vele a SerieA pickemet
-
sz_abika
addikt
2 95ös Oblak volt az eredeti terv, végül alt f4eztem és Aspas + Oblak jött. Év elején volt IF Aspasom, lehet adok egy esélyt neki.
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit #36229 üzenetére
Nem hiszem, a 92es is meglepően olcsó a linkelhetősége szempontjából. Viszont ha befér a csapatba akkor value lesz 750ért!
-
sz_abika
addikt
Hol a török TOTSom? Miert olyan lapot kapok a spanyol upbol akit nem is ismerek? 95 es 93as lapok mentek bele a 78asok mellé hogy kirakhassam. 4231 teljesen halott nálam.
Rövid híreinket hallottak.
-
sz_abika
addikt
Meg kell szereznem az accountod valahogy
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #35838 üzenetére
Nekem ket meccs alatt 18 jött össze. 62 rating, 14chem csapat SBben igen megdobta a teljesítés sikerességét
-
sz_abika
addikt
2 óra alatt 1 rare UCL lap jött össze, de cserébe az akadás miatt vettem 2 nonraret 10ért. Jó a délelőtt
Pedig nagyon kéne a hétvégére a sok nagy playeres csomag. -
sz_abika
addikt
Meg lett a gold 2, de idegroncsot kaptam a végén.
20/14ről lettem 28/17, szanaszét szpatott a rendszer. 4meccsem ment el 0-2ről 3-2re, idegörlő 1-0s vereségek és ami még szomorúbb, hogy ebben az utolsó 8 meccsen Ibra volt a ludas. Mindent is kihagyott, volt meccs hogy az első félidőben behoztam Musat a helyére. Aztán utólag a végén fejbe végigpörgettem a dolgokat és rájöttem hogy nem is ő volt a fő ludas ,hanem újonnan a 4-2-3-1 esetében DP helyet cserél rendszeresen és ő akar befejezni ezért nem kerül Ibra használható helyzetbe. 4-1-2-1-2ben nem volt gond.
igazán szomorú hogy egy random TOTS a big5 ligából sokkal jobb teljesítményre képes mint egy Prime ADP.
-
sz_abika
addikt
Son es a La Croqueta gyerekek
-
sz_abika
addikt
4 oraja inditottam be a PSt, azota bronz2ig jutottam. Egy ujabb ertelmesen eltoltott este.
-
sz_abika
addikt
Amugy rajottem ma h mi a bajom a TOTSal, miert nem szoktam varni az evvegeket.
Az hogy boldog boldogtallanak olyan lapjai vannak amilyenek, teljesen ellehetetleniti a jatekot. Minden nyomorek ellen szart sünök h legyen valami, nincs pihenős meccs. Folyamat koncentralsz, mert egyet hibázol a TOTS lapjaval végig nyargal es gól. Ha meg a vedelem tots akkor sok sikert egy PL ToTS Ait megverni. Ha nem nyúl a jatekosaihoz, akkor se jutsz be a 16osig. Én most elengedem a hétvégét szerintem, nem görcsölok, a Laliga reward úgysem érdekel
-
sz_abika
addikt
Goretzkaval le tudnám nullázni a csapatot, de Da Costat be tudnám építeni.
Megéri egy non bundás csapatba ezt a kettőt betuszkolni? 4-2-3-1 CDM vagy 4-1-2-1-2 RCMet játszana... vagy üljek ki pihenni most és várjam meg a Serie At?
-
sz_abika
addikt
Numancia SBc bugos konzolon, webAppon jó
-
sz_abika
addikt
Nekem töltődik le egy laza 2.3gb patch épp. #PS
Womens worls cup. Hat ez tenyleg kurvara kellett
-
sz_abika
addikt
válasz
elod22 #35046 üzenetére
Én nem értem az Alisson gyűlöletet - 1v1ekben Prime VDS érezhetően jobb volt a langalétaságának köszönhetően, de a finesseket nagyon szépen fogdossa össze a brazil is. Sose volt De Geam de sosem éreztem azt, hogy Alisson miatt kapok ki valamilyen meccsen.
(#35058) Fifaisshit
Nekem FFS De Ligt jött Tagliafico miatt szintén - nagyon pöpec, érezhető előrelépés Futmas Silvához képest, úgyhogy David Luizhoz képest...
-
sz_abika
addikt
válasz
Csokipuding8 #35015 üzenetére
Nem lesz, nem csinalt a palyan semmit iden. De hogy Flashbacket kap az 80% elnezve az eddigieket
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #35002 üzenetére
En is felultem a kanapebol hogy német zászló...
Trap(p)
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #34998 üzenetére
En azt hittem Vollanddal kiadja a 85os ratinget hamar, de sajna matekoznom kell h PLbol kijojjon... Ami rare es kell még azokat nem akarom felhasznalni főleg h igazából semmi se kell egy nyomi bundasligabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest