Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatir1899
csendes újonc
Ma este feljutottam az első osztályba akkor alapból kvalifikáltam magam a jövőhét végi wl-be ugye?
vagy esetleg van valami "apró betűs rész" pluszba hogy a kvalifikáció ideje alatt is első osztályúnak kell lennem?
-
szatir1899
csendes újonc
Ti megkaptàtok a wl-ért a pakkokat és a coint? Vagy csak rolam feletkezett el az ea?

-
szatir1899
csendes újonc
sziasztok!
xboxon játszok és a következőt irja ki ha el akarom kezdeni a meccset:
"Your profile does not have the correct permissions to acces this feature"Nem tudom mi történhetett, tegnap délelőtt még játszottam vele, mikor hazaértem este már ezt írta ki és ma is! Nem csak ut-ban az online meccseknél hanem sima seasonos online meccseknél is ezt írja ki! Ut-ba a sima offline meccset el tudom indítani!
Mi lehet a gond? Mit kellene csinálnom most?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szatir1899
csendes újonc
kaptam egy üzenetet hogy kitiltottak kb ilyen szöveggel!
azota nem tudok belépni az ultimateba....
Ilyenkor mi a teendő?
Kihez kell fordulni?
-
szatir1899
csendes újonc
válasz
Kristof_94
üzenetére
még hunter lappal is kurva szar szerintem!

Persze ez felfogás kérdése, de elöl 92-93-as futás alatt nem rakok be senkit se!

-
szatir1899
csendes újonc
válasz
Rypejakten
üzenetére
két napja a másodosztályban 5 kapura lövésből 4 gól volt az arányom!
Biztos én is rosszabb formában vagyok, de ekkora formaingadozás nincs, és ne haragudj meg másra nehéz fognom!
Mondom úgy hogy a hibát először magamban keresem, de talán állok már olyan szinten hogy a kapuig el tudom lőni a tizit!
-
szatir1899
csendes újonc
ea csalás új szintekre süllyedt!
Harmad osztályban 26-2es kapura lövési arány mellett kikaptam 2-1 re egy kb heted max hatodosztály szinten játszó embertől! a pont az i-re hogy kaptam egy tizit amit úgy sikerült meglőni hogy az ötösig alig gurult el.... :S
megpróbálom a játék hülyeségeit figyelmen kívül hagyni de úgy érzem ilyen dolgok után marha nehéz :S
Csak egyet nem értek, ez miért jó az ea-nek? :S
-
szatir1899
csendes újonc
persze hogy manipulálva van!

Nekem legalábbis nagyon nincs szerencsém a nyitogatással!
Az idei fifában kb 100 de lehet több különböző gold fajtájú pakkot nyitottam és pique valamint matic volt a legjobb amit nyitottam! Én ezt annak tudom be hogy kizárólag sbc-ben szerzett pakkok egyet se vettem sima coinért vagy fifa pontért! vagy csak lehet kimondottan engem utál a fifa!
lol -
szatir1899
csendes újonc
-
szatir1899
csendes újonc
válasz
bajzal
üzenetére
na pl ilyen játékosvásárlásra gondoltunk mint ma volt!
bedobták a az orosz és a holland sbc-t a silver játékosok a hir után 1-2 oráig még 150-300 coinig meg lehetett kapni!
100at tudtam venni kb 30 ezerért három négy nap mulva felrakom őket amikor kialakulnak a marha drága árak, remélem nem kiabálom el de a hasznom közelebb lessz a 200 ezer coinhoz mint a 100 ezerhez!mondjuk ehhez figyelni kell persze folyamatosan, de amugy tanulható, én kb három hónapja csinálom ezt az egészet!

-
szatir1899
csendes újonc
válasz
bajzal
üzenetére
Semmiképp se nyissál pakkot, maximum 400 coinosat az mindig pluszos persze elég lassan lesz zséd ha 400ra 600 jön vissza mire eladod a dolgait!
Kereskedjél, minnél nagyobb összeggel csinálod annál több a hasznod!
Nekem jelenleg a bevételeim 80% kereskedésből van a maradék 20% csak foci!Persze ha normál pénzt bele tudsz akarsz ölni ugy a legegyszerübb, de én pl egy forintot nem adnék ezeknek........
-
szatir1899
csendes újonc
válasz
kutkut
üzenetére
"A morál meg... Van, hogy engem is idegesített, hogy ha valakivel nem jött össze az első passz, akkor onnantól 10x nehezebb volt vele bármit is csinálni... Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy ez nem életszerű... A legnagyobbakkal is előfordul, hogy "aznap bal lábbal keltek fel"... Egyébként szerintem ez sem annyira rejtett funkció a játékban, a játékos meccs előtti formája, illetve a meccsen kapott értékelése alapján nem olyan nehéz leszűrni, hogy ki az, akinek épp nem megy..."
Na ezzel vitatkoznék!
Vegyük pl a Juvét!Higuain ha mondjuk a valóságban kihagy 2 helyzetet az első húsz percben majd vezetést szerez az ellenfél, a következő két helyzetét minden további nélkül berúgja a második félidőben! Az esetek 95%ban igy van! De ha továbbvisszük a gondolatot igen 5%ban van olyan meccse amikor tényleg semmi nem jön össze neki de akkor előlép egy Dybala vagy egy Mandzukic és ők döntik el a meccset! Pont ezért sztárok pont ezért bajnok öt éve megkérdőjelezhetetlenül a Juve és pont ezért kerülnek 50-100 ezer coinba a játékban ezek a játékosok! Kivétel természetesen van mert 38 meccsbő a Juve is kikap egyszer na akkor legyen ez a morálos dolog a legnagyobbaknál is, de nekem ez 5 meccsből egyszer fordul elő a játékban hogy minden kimarad nem pedig 38bol egyszer!
Szóval ezt a morál dolgot állítsák be a 82töl lefele játékosoknak, mert olyan szinten pl a középcsapatoknál ez igen valóság! És pont ezzel tennék még élethűbbé a játékot pont emiatt akarunk mindannyian nagy sztárokkal játszani!
példákat sorolhatnám még remélem ebböl is érthető! -
szatir1899
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a fifa 17 companion alkalmazásnál azt irja ki nekem mindig h nem tud csatlakozni a szerverhez, ilyenkor mi a teendő? Másnak is volt esetleg ilyen problémája? Mit csinált akkor?
Telepités után egy hétig ezzel a hibaüzenetel nem engedett be majd egy hétig kb beengedett minden ment szuperül majd az elmult egy hétben ujra ezt irja ki!
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Coca Cola Vanilla
- Spórolós topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest