- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #2647 üzenetére
Persze, ezek voltak az első dolgaim.
Aztán volt a replay0.bin írásvédetté tétel (bár most még az sincs, mert jelenleg friss telepítés után se indul el, így nem is generálja a fájlt), 1.33333-ról 1-re változtattam az Aspect Ratio-t, Telepítés javítása sem csinál semmit, Media Player és .NET 3.5 engedélyezve van a szolgáltatások között, VGA driver-ből több verziót is kipróbáltam már, VC Redist-et is felpakoltam. Több ötletem nincs.
(Telepítések között Regedit-ben kipucoltam minden maradékot, amit benn hagyott a Fifa és az Origin, így ott sem lehet akadás.)
Számítógépnévben és User profilnévben nincs spec. karakter.
Még majd annyit megteszek, hogy még úgyis friss a rendszer, most újrahúzom, de ezúttal magyar nyelvi csomagot nem teszek alá. Utolsó gondolatom az, hogy ez zavarhatta meg. Majd kiderül. -
Atke
senior tag
válasz
dudu5130 #2603 üzenetére
Nekem be van állítva a csak íveléseknél váltson embert,de semmit nem ér.... Nem egyszer kaptam azért gólt, mert a hátvéd aki aktív volt futott, balra felfelé, majd átváltott a "fenti" védőmre, pedig passz sem volt, (vagy lapos passz) és futottam bal felfelé vele, ahelyett hogy bal lefelé mentem volna, persze a lenti védő megállt mint a szög...A legnagyobb baj a fifával, hogy függőséget okoz, egyszerűen nem tudom letenni, pedig több negatív élményt ad mint pozitívat(nekem) és még is nyomom. Lehet a kihívás..??
TommyGun
a 3 játék alatt 3 akció gólom volt, abból kettőt fejeltem. Én a rövid idő alatt nem vettem észre hogy ez változott volna (beadás fejelés) 2x nyomom meg a beadást, hogy laposan erősen szálljon be, amire Balotelli általában érkezik vagy így vagy úgy. -
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2596 üzenetére
Nem feltétlen csak az a jó védekezés hogy rárontasz azzal aki a közelben van és zrikálod folyamatosan, legtöbbször eredménytelenül mert mire odaérsz elpasszolja. Érdemes pl hagyni had védekezzen rajta a gép te pedig egy másik playerrel zavarod, besegítesz a gépnek, passzsávokat állsz el hogy ne tudjon előre passzolni a 16osnál állóhoz ésatöbbi, ki kell kényszeríteni hogy hibázzon, ez is megfelelő lehet.
-
gmx9
aktív tag
válasz
dudu5130 #2596 üzenetére
Ne vedd magadra, nem hiszem, hogy rád gondoltam volna.
Inkább az ilyen 10-11 éves "zsenik", akik mindent nyomnak védekezésnél, támadáskor meg egy emberrel próbálnak végigfutni (pl. Ronaldóval vagy Messivel) vagy ívelgetik fel folyamatosan.
30-40 meccs alatt szerintem már jól rá lehet érezni a védekezésre, onnan már kezded előre látni, hogy valószínűleg az ellenfél mit fog csinálni. Nehéz leírni mik a jó védekezési módszerek, plusz mindenkinek más jön be, de Youtube-on vannak videóval ábrázolt jó tanácsok.
Először is meg kell találnod a megfelelő felállást, ami számodra jó, amiben jól érzed magad, ha fogalmazhatok így, amiben a csapatod is jól tud játszani, stb. Szerintem a legfontosabb, hogy eggyel mindig az ellenfeled előtt járj, tehát zárd a passzsávokat, próbáld kitalálni, hogy hova fog passzolni (és ütemre lépj ki a labdára, erre idővel ráérzel majd), ne támadj ki, így fejből ezek jutnak eszembe.
Egy dolgot még szoktam, hiába ment át már az ellenfél a középpályámon, nem a védővel vagyok, hanem visszaváltok az egyik középpályásomra és visszafutok vele a labdás felé. Az esetek 80%-ban biztos, hogy meglesz a labda, mert le kell lassítania a labdás emberének, nem mehet fejjel neki a védőknek.
-
pifu76
tag
válasz
dudu5130 #2544 üzenetére
Jelenlegi FUT csapatom. Namost akkor elhiszed hogy ezeket a csatárokat is lefutották ezüst játékosok úgy hogy maccsuk sem volt?
meg a vén Puyol együtt fut Eto-val?
nahát vannak ebben a játékban olyanok hogy a maradék hajam is égnek áll pedig nem sok van... de már úgy vok vele hogy lexarom, őszintén bízom bent hogy a 14-ben lesz talán valami változás e téren is többek közt. mert ebben a realisztikát eddig hírből sem lehetett felismerni....
*TommyGun remélem nem jössz az edzőmet megkritizálni
ez már csak olyan szedett vedett csapat
-
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2432 üzenetére
Nem is aukciózásból, nyomom az idényeket meg a kupákat. Első osztályban vagy 7k a győzelem a bennmaradás is vmi 5-6k. AI ellen is szoktam tolni idényt a cseréimmel hogy azoknak se csökkenjen a morálja. Azis győzelem 3-4k plussz ha nem lépkedsz ki semmilyen meccsről akkor én KB 6-800 pontot kapok meccsenként. Hamar összejön. Sweinsteigert PL 150-ért vettem meg
Götze is volt vagy 50k.
-
pifu76
tag
válasz
dudu5130 #2412 üzenetére
ne is hozd elő. C. ronaldot lefutják a MU védők, sőt meg is előzik na ez a nevetséges..
Maxx-al játszottam, nem is azért grat. neki az első meccsen megvert, de amit a real művelt, hát az röhej volt. se benzema se senki nem tudott egyszerűen futni, a védők össze vissza futkoztak, egymásnak neki...
na mondom ez már fáj....
-
Badtor
tag
-
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2400 üzenetére
Ez FUT-ban van...tudod amikor kapsz egy gagyi csapatot és játszani kell AI vagy online mecceket, kapsz pontokat amiket aukciós házban elkölthetsz vagy veszel random bronz ezüst arany pakkokat amikben ilyen játékos kártyák lehetnek, gyak, te rakod össze a csapatodat, akármilyen játékosokkal akiket megveszel vagy találsz a csomagokban...
jah vazze SZKÜZÉMOÁ most látom hogy mit furcsállottál rajta, FUTba csak játszani járok adminisztrációt weben csinálom már észre se veszem hogy ez a webes
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #2187 üzenetére
Erről beszéltem én is, hogy ez egy játék bug
TommyGun: Jaja, a bírói viselkedés a játékban több, mint érdekes. Ráadásul fair-play se nagyon akad (ilyenkor illik kirúgni a labdát). Csak a kötelező fair-play van, amikor sérülés után visszaadjuk a labdát, ha kell, ha nem
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #2184 üzenetére
Erről beszélsz. Aláfutott a kapusnak, úgy esett el benne. Persze, hogy zavarás. De nehogy már egy ezer éve helyzetét nem változtató, a kapusnak közelében sem levő személy zavarónak minősüljön a kapus részére akkor, ha a kapus fut neki, mikor 6 méterről látja, hogy ott fekszik. Ennyi erővel a kapus kifut, ráugrik a hozzá legközelebb álló csatárra, és szabadrúgás kifelé.
Hozzáteszem, nem láttam a fenti meccset, és nem értem a kommentátort, de az aláfutás alapján abban sem vagyok biztos, hogy lest fújt, és nem szabálytalanságot. A két szitunak annyi köze van egymáshoz, hogy van bennük csatár, kapus, meg labda. -
pomade0
csendes tag
válasz
dudu5130 #2109 üzenetére
Van magyar support, ők az első "réteg", igaz lehet jó darabig elszórakoztatnak majd. Bár nekem account gondjaim voltak, aminek a megoldása valószínűleg több időt vesz el, de egy jó egy-két hónapig szenvedtem velük.
Én inkább Idények módban játszom egyébként, a FUT túl undorító nekem. A Seasons mód sem piskóta, így is kijönnek a játék fantasztikus hibái, de legalább nincsenek felgyorsítva az emberek, nem össze-visszaság és fejetlenség az egész. Amúgy jó kis játékmód lenne, de így semmi értelme (számomra).
-
pifu76
tag
válasz
dudu5130 #2038 üzenetére
de sajnos csak egy meccsre szól
és nem beszélve arról hogy milyen drága a tulajdonságnövelés, valmi normális fejlődést vagy fejlesztést igazán kitalálhattak volna rá. ám azt sem értem pl. tegnap kaptam egy teljesen bronzcsapatot ellenfélként FUT online idényekben 2-od osztályban. és az arany csapatomat lefocizták mint a sz..t a ronz emberek, egyszerűen nem értem utol őket. most akkor hogy a francban van ez?? sokszor égnek áll a hajam olyan képtelenségek vannak, nem beszélve a 40-50 ről megeresztett lövésekből kapott gólról...
már 2 billentyűm van a temetőben mert kiugráltak a gombok belőle, olyanokat vágtam rá
-
pifu76
tag
válasz
dudu5130 #2036 üzenetére
ezek a képességnövelések mindig csak a következő meccsig érvényesek nem? az lenne a jó ha utána is megmaradnának növelt értékek.
erre nincs valami megoldás?
valamint egy kérdés: nálam a W a hosszúpassz, az A az emberváltás, és Q a beadás, D a rálövés. az istennek nem jövök rá így melyik kombináció a csavart erős lövés, amit általában belsővel szokták rúgni
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #2027 üzenetére
Ismerős helyzet, én se tudok normálisan védekezni. Jobb híján azt szoktam csinálni, hogy próbálom az előre törőt lassítani vagy kiszorítani, amíg a védekező módba állított, mégis mindig előre húzódó védelmem visszaér segíteni
Most tanulgatom a lestaktika alkalmazását is, de legtöbbször 2 eset van:
- túl soká futnak előre, így nem les, és kipasszolják a kapust;
- én nem vagyok tisztában a les fogalmával, vagy a gép, de általam lesnek gondolt helyzet nem les, innentől kezdve meg az első forgatókönyv második fele érvényes. -
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #2025 üzenetére
Elkezdem egyből bekapok egy Chelsea-t a kis Interemmel - de még mindig reálisabb, mint hogy Aston Villa-val Portugál válogatottat kaptam
Arra gondolnék, hogy ilyenkor az ellenfél "csillag-"szintje alacsonyabb, mint a miénk, és így akarnak kompenzálni. "K*rva jó" ötlet...
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #1983 üzenetére
Én is rendszeresen kapok CSK-t, meg Mahalacskát, meg hasonló indokolatlanul erős fizikumú és baromi pontosan lövő oroszokat. Csak én Aston Villa-val vagyok, ami nem kimondottan erős (a legjobb játékosok is csak 70-esek). De így kihívás, így lehet fejlődni. Mondjuk, nem is jutok fel az 5. osztályból sose a 4.-be
Sőt, most balf*szkodtam, visszaestem 6. osztályba. Mondjuk ez nem lesz tartós állapot
-
Balázs1986
őstag
válasz
dudu5130 #1963 üzenetére
Nekem ma letöltött egy 52Mb frissítést. Nálad nem egy ilyen ragadt be? Próbáld frissíteni Origin-en keresztül.
Atke: A nagy riválisban kapásból 3 van (Ronaldo, Benzema, Özil...és akkor még Casillas helyből ötméteres vetődéseit nem említettem)
Egyébként pont ezért nem is szoktam nagy csapattal online játszani. Inkább maradok a kis Aston Villa-nál, meg a Magyarország válogatottal (már amikor egyáltalán sorsol utóbbinak ellenfelet)
-
balazs022
csendes tag
válasz
dudu5130 #1950 üzenetére
Nem. Töröld le a kereteket. Ezt a Saját FIFA 13/FIFA13 Profil/Törlés menüpontban tudod megtenni. Mindent törölj amiben benne van hogy "keret". Utána menj a FIFA Testreszabása/Csapatok szerkesztése/Keretek/csapatnévsorok változtatása/Frissítések letöltése. Elvileg így már a legfrissebb keretet fogja letölteni neked.
Üdv Balázs!
-
gmx9
aktív tag
válasz
dudu5130 #1647 üzenetére
Ha jól tudom még a Windows Media Player hiánya/elavultsága miatt is előjöhet ez. Nem tudom egyáltalán a legfrissebb verziója fent van-e a gépeden, de próbáld meg ezt is.
Ha esetleg letiltottad, engedélyezd ismét.
Szerk.: Erről a "feloldásról" közben találtam egy régebbi kommentet Brekitől, ha szükség lenne rá.
"Start -> vezérlőpult -> programok eltávolítása -> windows összetevők ki be kapcsolása -> média kezelési szolgáltatások a menüben és ott tedd vissza a pipát a media player elé."
-
gmx9
aktív tag
válasz
dudu5130 #1643 üzenetére
A géped felhasználói nevében nem szabad ékezetnek lennie. Ha régebben volt, de később írtad át, az sem érdekes, mert az eredetit veszi alapul a játék.
Próbálj meg egy új felhasználói fiókot létrehozni rendszergazdai jogosultságokkal. Plusz egy videókártya driver frissítés ajánlott (sok esetben muszáj).
-
wednesday
őstag
válasz
dudu5130 #1547 üzenetére
Jah, hogy nem is javul meg, folyamatosan laggol, nem csak időszakos? Az gáz.
Nem lehet, hogy az új driver okozza? Én kezdek arra gyanakodni. Mert pl egyszer belaggolt, feltetted az új drivert, hátha segít. Azóta meg folyamatosan akad. Lehet próbálgatni kéne több drivert is a VGA-hoz. -
gmx9
aktív tag
válasz
dudu5130 #1525 üzenetére
Szerintem ezt automatikusan leszedi (legalábbis rákérdez), ha belépsz egy online módba. De a menüben is azt hiszem van egy ilyen pont, de nem ugrik be, hol van.
Ha jól emlékszem valahol ott, ahol a kereteket az alapértelmezettre lehet állítani, de nem vagyok biztos benne..
-
XDmanus
tag
válasz
dudu5130 #1506 üzenetére
Akkor ez nem csak nálam van így, egy kicsit megnyugodtam, de azért erre jobban is odafigyelhettek volna a készítők! Az embernek az az érzése, hogy valamiket szinte minden évben elrontanak, és mint ha nem is véletlenül tennék... De ez lehet hogy csak az én kis összeesküvés elméletem. Valamelyik fórumon olvastam, hogy a Belga meg a Skót bajnokságot is elcseszerintették, mert ugye ott van rájátszás az alapszakasz után, de a következő évi BL meg EL indulásra az alapszakasz eredményét veszi csak figyelembe a gép, szóval ha pl. 4 helyről megnyered a rájátszást, és így bajnok leszel, mehetsz szépen az EL-be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest