- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Annyira egyszerű a dolog hogy ezek a serverek vitrualizálva vannak, van egy csodaszép server park/blédpark amit egy fasza kis op rendszer egyszerre kezel, és szépen futnak egymás mellett ezen az oprendszeren a vitruális játékserverek, pont annyi erőforrást adva mondjuk a fifa 13 servernek amennyi kell, és mivel egyre kevesebben játszanak vele egyre kevesebb erőforrásra van szüksége, most még kell neki vagy 50 proci meg párszág giga hely meg memória, és jónéhány gigabit adatforgalom, de holnap már a negyedét se fogja enni.....3 hónap múlva meg elfut majd 2-3 procival, oszt eljön az idő hogy egy hyperthreadig szál is elviszi
mert mindenki a 14-et tolja lassan
.....és így nem sok vizet zavar, nyilván le fogják állítani majd de úgy tudom még a fifa 11es is fut még, haverom szokott vele nyomulni...
-
TommyGun
őstag
Na holnap át lehet venni pikk pakk pontban is a 14-et, szóval ezúton köszönöm a részvételt mindenkinek.
Nem volt tökéletes játék de még így is sokkal több szórakozást szerzett mint a 8-10 órás játékélményt adó battlefiled és társai klónok. Mégiscsak benne van majd 800 órám ebben, jó vót na. Ámmen -
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
Van rá tool, asszem a fifa 13 topikban be is linkelték, webes alkalmazás, beállítod ami akarsz csinál egy .ini-t amit bekő másolni a játék mappába. Ki lehet vele kapcsolni az EA introt is.
Sőt van egy másik amivel +15 csapat is belekerült, igaz a tavalyi értékek alapján vannak benne a playerek de egyelőre ez mind1 -
TommyGun
őstag
Valamit félreértettél
támadásnál nincs gondom nekem sem...
Védekezésnél vannak bajok, 13ban ha az AI beadást eszközölt mert eljutott odáig, 10/9 odaértem az érkező emberre és én fejeltem kifelé. Most vagy nincs ott védő akire átváltana mert 1 méterre van a kapu előterébe érkező támadótól, (ez a 13ban egész jól működött. 16-on belül beadásra jól fogtak embert) és cseszhetem vagy jó helyen van de akkora elánnal érkezik a támadó, hogy nem tudom elfejelni...Támadásban nincs gondom.
nem tudom mikori állapotot tükröz ez a DEMO, gondolom nyár közepe talán? Remélem azóta azért javítanak rajta, mert hibákat ugyan fedezek fel de ezzel együtt is jobb mint a 13... -
TommyGun
őstag
válasz
wednesday #2601 üzenetére
Nem is azzal van a baj hogy a széleken felfutna, hanem, hogy alig tudok a támadóval felugrani a fejeléshez mert xarul helyezkednek a védők, vagy nincs védő 1 méteres körzetben vagy hiába ugrok. Vagy csak még szokni kéne, vagy béna vagyok
A13ban ha egyszerre ugrottam fejeléshez 10-ből 9x én fejeltem ki.
-
TommyGun
őstag
válasz
wednesday #2599 üzenetére
Viszont a 13ban elég jó voltam beadás elkerülésében, gyak a gép alig tudott fejest gólt elérni ellenem, (sokszor én fejeltem előre a beadásokat) most viszont mivel jóval gyorsabb és pontosabb lett a passz/beadás elég bénán megy, van hogy nem tudok odaváltani védőre mert 1 métere van a fejelőtől, remélem ezen azért javítanak, 16oson belül jó lenne a szorosabb emberfogás főleg ha a széleken viszik fel.
-
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2596 üzenetére
Nem feltétlen csak az a jó védekezés hogy rárontasz azzal aki a közelben van és zrikálod folyamatosan, legtöbbször eredménytelenül mert mire odaérsz elpasszolja. Érdemes pl hagyni had védekezzen rajta a gép te pedig egy másik playerrel zavarod, besegítesz a gépnek, passzsávokat állsz el hogy ne tudjon előre passzolni a 16osnál állóhoz ésatöbbi, ki kell kényszeríteni hogy hibázzon, ez is megfelelő lehet.
-
TommyGun
őstag
Akkor sok focit nem szoktál nézni, lomhábbak lettek a playerek, pont mint a valóságban, lassabban fordulnak. Lassabb lett emiatt a játékmenet, sokkal jobban önálló életet él a labda, itt még kevésbé van a lábához "kötve" a játékosoknak a laszti mint a 13ban. Az új labdavezetés sokkal jobb lett PL. Amikor visszahúzol egy lasztit különösen tetszik hogy hátrahagyja a labdát a player a lendülettől vagy fél métert minimum és lasabban fordul vissza mint a 13ban, sokkal jobb mint a 13 szerintem. Gyorsabbak lettek a passzok és nem gombfoci passzok vannak, meg nincs olyan hogy áll a player és várja hogy odaguruljon a laszti, a védekezés is jobb lett. Játsz még vele vagy nézz több IRL focit és be fog jönni
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #2563 üzenetére
No akkor jó, azért nem írtam mert nem szoktam látni de az gyak egy F310-nek felel meg gondolom rezgés nélkül. Minőségre gondolom ua.
Mellesleg meg hagyjátok a 13-at, kipróbáltam tegnap a 14-et írtam róla a 14es topikba, szerintem jobb mint a jelenlegi, persze majd idővel biztos előjönnek a hibák de egyelőre pozitív a változás.
És 2 hét kint az új. CD galaxisnál 8990 és pikk pakkal most ingyé kiviszik bárhova, ahol van pikkpakk pont, szept 30ig ingyé mer amúgy meg 490 ft a pikk pakkos kiszállítás. -
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2432 üzenetére
Nem is aukciózásból, nyomom az idényeket meg a kupákat. Első osztályban vagy 7k a győzelem a bennmaradás is vmi 5-6k. AI ellen is szoktam tolni idényt a cseréimmel hogy azoknak se csökkenjen a morálja. Azis győzelem 3-4k plussz ha nem lépkedsz ki semmilyen meccsről akkor én KB 6-800 pontot kapok meccsenként. Hamar összejön. Sweinsteigert PL 150-ért vettem meg
Götze is volt vagy 50k.
-
TommyGun
őstag
Nem lehet jobbosokból balosokból középtámadót csinálni, nincs olyan módosító.
-
TommyGun
őstag
Nem feltétlenül jobb de elmegy
Én mondjuk Bundesliga rajongó vagyok ezért a Bayern Dortmund a csapatom nagy része.Adler - (Neuer baszott drága nem vettem még meg pedig van majdnem 200 ezrem)
Alaba Hummels Badstuber Piszczek
Sweinsteiger Martinez
Reus Götze Kroos
Gomezcsereként meg van Özilem Khedirám Diego Naldo Subotic Müller Huntelaar
szerintem jó kis csapi. Riberyt és Robbent nem tudom megvenni, rohadt drága és csak olyan poszton vannak amik nem jók a csapatomba JT JSZ BT BSZ nekem meg KTKim vannak...pedig 4231-et játszok
-
TommyGun
őstag
válasz
dudu5130 #2400 üzenetére
Ez FUT-ban van...tudod amikor kapsz egy gagyi csapatot és játszani kell AI vagy online mecceket, kapsz pontokat amiket aukciós házban elkölthetsz vagy veszel random bronz ezüst arany pakkokat amikben ilyen játékos kártyák lehetnek, gyak, te rakod össze a csapatodat, akármilyen játékosokkal akiket megveszel vagy találsz a csomagokban...
jah vazze SZKÜZÉMOÁ most látom hogy mit furcsállottál rajta, FUTba csak játszani járok adminisztrációt weben csinálom már észre se veszem hogy ez a webes
-
TommyGun
őstag
válasz
#40835072 #2274 üzenetére
Már nem emléxem hogy ebben é vagy a 12-ben de megváltozott a védekezés, magától már nagyon ritkán szerel a gép helyetted, max ha valaki belevezeti a védőbe a lasztit KB. A passz gombra már csak követi a labdát birtoklót, próbálja lezárni a passz sávokat előle. A bal joyal lehet fokozni milyen közel messze próbékozzon ezzel, szerelni a lövés gombbal tudsz, vagy becsúszás, vagy annyira közel jutsz hozzá hogy ilyenkor a gép magától el tudja venni.
A mozgás gyorsaságát állítani? Minden player a képességei alapján reagál a mozgásra. -
TommyGun
őstag
Az az igazság akármennyire szídom és anyázok énis mégis benne van vagy 700 órám a gémben...PES sajnos egy fos, legalábbis a mostani. A kövi nem tudni milyen lesz de a FIFA nagyon erős online téren, sokféle lehetőség, PESbe a fele sincs.
-
TommyGun
őstag
De ez az orogin is mekkora egy fostalicska...elértem a kontaktok maximális számát...nem tudok új embereket felvenni...KB 40et vettem eddig fel wtf...SZAR EA
-
TommyGun
őstag
A FIFA szerint lesállás akkor van, ha a játékos közelebb helyezkedik el az ellenfél alapvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél játékos (ebből az egyik általában a kapus).
Külön kiemelnek három esetet, amikor a játékos nincs lesen:
- ha a saját térfelén van
- ha egyvonalban van az utolsó előtti ellenfél játékossal
- ha egyvonalban van az utolsó két ellenfél játékossal
A lesszabály komolyan változott 2005. február 26-án, ekkor pontosították a passzív les fogalmát.
Lesen van a játékos, ha aktívan részt vesz a játékban, azaz, ha:
- megjátssza vagy beleér a labdába, amit egy csapattársától kapott
- ha megakadályozza egy ellenfelét a labda megjátszásában vagy hogy erre esélye legyen, úgy, hogy zavarja őt a mozgásban, a látásban, úgy hogy az a bíró szerint is szabálytalan
Passzív a les tehát, ha a játékos nem vesz részt aktívan a játékban és nem akadályozza ellenfelét.
Egy sérült játékos aki fetreng a földön még ha a 16-oson belül is van nincs lesen, ha nem zavarja a kapust és nem vesz részt a támadásban, (itt speciel simán nem veszi észre a playert és átesik rajta de ez FIFA AI
) persze at tegyük hozzá hogy ilyenkor simán leállítja a bíró a játékot. A fifaban sokat vár sajnos a fetrengéssel a gép, későn állítja le a bíró, remélhetőleg majd javítják, de ez oly ritkán fordul elő hogy egy fetrengő player zavarja a játékosokat a fifaban hogy szerintem ezen kár fennakadni.
-
TommyGun
őstag
Jó szórakozást, ezek szerintem sokkal fosabb helyzetek, és ilyenek rikán vannak a fifában, de várjuk a hibajavító peccsedet, nekem ennyi hiba belefér ebbe a gémbe
-
TommyGun
őstag
válasz
pethYeti #2166 üzenetére
Ez nem a valóság ez egy játék...real life is vannak iszonyat banális gólok, tudomásul kell venni hogy 100ból 1 gól at ilyen, nekem is van olyan hogy a vetődő kapus hátáról pattan be, meg a tömörülésben elbotló emberem sodorja be, vagy a kapus hazaadásnál nem képes levenni a lasztit és begurul, ez van. 1% hiba az nem olyan rossz
-
TommyGun
őstag
Ez akkor van, legalábbis én magamon azt vettem észre hogy az emeléses rárúgást a LB-al nyomod, amivel ugye emberre váltasz ha nincs nálad a laszti, ha látom hogy jó helyre megy a kipattanó ugye reflexből nyomod hogy oda váltson arra az emberre és ilyenkor elrúgva sokszor emeli a lövést, ez sajnos gombkiosztás miatt van így. Elég zavaró sajnos. Azt viszont nem vettem észre hogy bénábbak lennének a játékosaim a magasabb osztályokban.
-
TommyGun
őstag
válasz
Balázs1986 #2150 üzenetére
jaja, elvileg 5 osztály van FUT-ban. A bennmaradás feljutás és osztálygyőzelem természetesen egyre több kredittel jutalmaz. Illetve vannak kupák is de azokra sokszor nem talál ellenfelet.
Nomeg van offline gép elleni kupa/szezon is azis 10 meccses ugyanígy működik.
Cserecsapattal szoktam ilyet tolni, azis egész jó kredit, érdemes néha.
Nekem Bayern\Dortmund az egész csapat KB, egyedül ribery robben és neuer hiányzik a legjobbak közül de hihetetlen áron mennek, esélytelen megvenni őket. De ha meg is lehetne Robberyiék JK BK JSZ BSZ van csak, 4-2-3-1-ben pedig nincs ilyen pozició, a két szélső KTK, és jobbos balosokat nem lehet kártyával átrakni KTK-ra, így ha lenne pénzem se lenne sok értelme megvenni őket...nem is értem ezt. -
TommyGun
őstag
Elvileg ez mind jön PC-re is kivéve az Ignite motor ami az új játékos fizikát számolja, lehet mezet rángatni, meg élethű ütközések, külön mozoghat loboncos puyol haja meg ilyenek de elvileg ezek mind jönnek PC-re is >> (most részletesebbet nem látok de twitteren kurva sok minden írtak és az EA góré azt mondta csak az ignite marad ki de a régin komoly foltozást csinálnak mert a régi konzolok és PCk a fő eladás ugye, új konzolokból nem lesz hirtelen párszáz milla a háztrartásokban)
-továbbfejlesztették a mesterséges intelligenciát, ami azt eredményezi majd, hogy az ellenfelek ellen nehezebb lesz a játék és ezáltal realisztikusabb lesz a játékmenet
- komplexebb labdavezetést ígérnek a készítők
- “Pure Shot” és “ball physics” technológiák, amelyek tovább finomítják az egyébként sem rossz fizikai modellezést és még precízebb lövéseket és passzokat tesznek lehetővé
- “first touch control” néven a labdazsonglőrködési képességeket pontosan kezeli majd a program. A gyengébb képességű játékosok érezhetően kevesbbre lesznek képesek, így ezentúl még fontosabb szerepet kap a csapat tagok ésszerű összeállítása.
- fejlődik a cselezés, több figura is összekombinálható lesz
- “skill games” néven minijátékok lesznek, amelyekkel a játékosok képességei tudjuk fejleszteni
- megjelenik a karrier mód, amelyben jó klubvezetőhöz híven vásárolhatunk, átigazoltathatunk, stb. Komplett menedzselhetjük csapatunkat.Lehet, hogy lassan elfelejthetjük a Fifa Manager-t? -
TommyGun
őstag
válasz
Balázs1986 #2141 üzenetére
Ne hidd azt, a FUT nem stresszesebb mint egy idény, igaz itt nem kezdheted újra, max picivel kevesebb kreditet kapsz ha veszítesz, meg nem az első osztályban tengődsz hanem 2-3...
Igazából addig tud nagyon jó lenni amíg meg nem veszed a kedvenceidet minden posztra meg a padra rotálni, utána már nem annyira feelinges. Max ha csinálsz több csapatot. Érdekesek még a ligák is ahol XY feltételnek kell megfelelnie a játékosállománynak hogy elindúlj rajta de Kb ennyi. Mindenesetre online gémezni egy általad összerakott csapattal szerintem egész más mint mondjuk a kedvenc csapiddal tolni. Imádom a bayernt de tele vagyok Dortmundosokkal is, így szép az élet
Az újban amúgy lesz egy csomó új lehetőség, meg a karrier mód is bővül főleg a tehetség kutatás lesz komplexebb mert valjuk be 3-4 év karrier után már főleg az ifjoncok tolják előre a gémet és jó lenne ha nem arctalan faszikkal kéne játszani. -
TommyGun
őstag
válasz
Balázs1986 #2136 üzenetére
1 kivételével minden újítást megkap a PC változat én úgy olvastam twitteren, egyedül az új generációs konzolokra fogják kiadni azt a vadiúj játékos motort ami az ütközéseket számolja, de bőven finomítanak ezen is majd a régebbiekre is. Régi konzolokra is az fog megjelenni mint PC-re. Azt mondták jelenleg az átlag PCk\♫régi konzolok nem tudnák feldolgozni ezt. De benne lesz minden a PCsben, új FUT, új rugásmechanika, labda fizika, új tehetségkutatás...meg mittomén hány féle xar még
Dinter: Originről szvsz nem érdemes megrendelni, tavaly is vmi 50-60€ volt, most se lesz olcsóbb az vagy 15-18 ropi.
Boltba meg annó 8990-ért megvettem, szerintem az új is annyi lesz...dupla árat azé nem akarok fizetni.PS: jah meg is néztem, sima 49€ vmi delux szerű fos meg 59€
CD galaxis meg 8990FT -
TommyGun
őstag
Volt már amúgy olyan velem nem is egyszer hogy 0-3 0-4-ről nyertem meccset, mákosan az első 15 percben bevarrt pár gólt az ellen, énmeg beleszarok alapon játszottam mondom már úgyis mind1...2 szöglet két fejes gól, meg elszórakozott a kapussal 1-et aztán megnyertem. Érdemes nem stresszelni, játszani kell szard le az eredményt. (hozzáteszem volt már hogy elszórakoztam énis 3-4 gólos előnyöket...SHIT
)
-
TommyGun
őstag
Sose tudhatod, ennyi erővel a Sevilla is levonulhatna a Barca ellen a meccsről...
Mellesleg online gémnél büntetik is. FUT-ban PL egyre kevesebb FUT pontot kapsz, idénymérkőzésnél meg növeli a BNF százalékot és előbb utóbb csak kilépős arcokkal fog összerakni...
Senki se arany csapattal kezd, volt már hogy ezüst csapattal agyonvertem vkit akinek full arany csapata van, nem is egyszer. -
TommyGun
őstag
Nekem is van hogy végig sokkal jobban tolom és talál egy mák gólt az ellenfél és kibekkeli végig...volt hogy egy meccsen lőttem vagy 4-5 kapufát a kapusa meg olyat elért ami nem létezik az ellenfél meg a saját kapusa kirúgásával szerez vhogy gólt, mármint a védőim sehol leér a laszti a támadója meg rohan a kapum felé üresen, na ezis fincsi
-
TommyGun
őstag
Nekem ilyen nem szokott lenni, BNF-et tényleg akkor kapok amikor felhúzom magam és alt+f4 mert 10 perc alatt rámolnak nekem 4 gólt szánalmas helyzetekkel...talán egyszer volt egy spontán szakadásom ahol nem sorsolt semmit és olyan gyorsan szakadt hogy tuti nem lépett ki az ellenfél ráadásul 0-0 volt még. Fene tudja, nekem egész stabil a Fifa, 50-ből ha egy meccsen van probléma KB.
-
TommyGun
őstag
Ha online meccset tolsz mással ott nyilván függ a partnered netjétől és általában a kapcsolattól a játék minősége, nekem is van hogy néha diafilm az egész játék, de szabályosan mintha lassított felvételben játszanék, mivel nem akarok BNF-et ezeket is végig szoktam tolni, aztán meg van olyan ami annyira sima mintha a gép ellen tolnám, ebből a kettőből ritkán van sajnos/szerencsére. Alap felállásban azért ugye van egy pici lagg online játéknál.
Amúgy onnan lehet észrevenni ki hostolja a gémet hogy a saját labdádat rakja bele a játékba. Nekem spec egy sárga van, nekem ritkán van hogy az ellenfél hostol, van hogy fekete meg rózsaszín lasztikat használ az ellenfél, elég idegesítő. -
TommyGun
őstag
válasz
Balázs1986 #2009 üzenetére
Nem óhajtok többet vitatkozni meg wall of textel igazolni magamat...kimagyarázni a falatot más szájából.
Írtam, hogy 3 éves a teszt, akkor még nagyon 64bites alaklamzások sem voltak.Mindenben gyorsabb a 64bites szinte, nem sokkal, de mint írtam eltelt 3 év. A memória és a hdd kapacitás senkinek sem lehet akadály, aprópénzért lehet ezeket bővíteni. mellesleg meg >>> Egy megfelelő rendszeren a 64bites változat nagyobb teljesítményre képes, mint a 32bites, tehát aki erős hardverral rendelkezik, annak megérheti felrakni a 64bitestRészemről lezártam a vitát. Azt hiszem 3 év alatt mindekinek megfelelő hardvere lehet. Részemről lezártam a vitát. -
TommyGun
őstag
válasz
Balázs1986 #1996 üzenetére
Részben általánosítás, részben mellébeszélés/bullshit amit írsz...kevesebb helyet foglal a 32 bites win7? omg 10 gombóc fagyiért kapni negyed terra tárhelyet már...itt nem csak kimondottan az alkalmazásokról van szó, az bőven elég lenne, hogy az OP rendszered nem 32 bites utasításokat küld a processzornak ahogy a driverek sem...az meg hogy a legtöbb alkalmazásnál 32 bites módban megy egy program, ez az ingyenes progik többségénél így van oszt ennyi. Mellesleg ajánlom OLVASÁSRA, és ez egy 3 éves cikk...azóta kijött egy win8.
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #1979 üzenetére
Általában úgy van hogy a bal ravasz ugye amikor finoman vezeti a lasztit ha nálad van ha nyomod akkor a játékos akinek passzolsz alapból nem rohanva veszi át vagy sprintelve így kisebb esélyel pattan el tőle szal nem rossz ötlet benyomni a bal ravaszt. Ha futva veszi át vagy sprintelve a játékos tudása szerint veszi át de ebben van véletlen faktor is ahogy az életben is.
-
TommyGun
őstag
válasz
RockHaRD #1970 üzenetére
Sejtettem, azért köszi...már régen rájöttem hogy nincs értelme nagyon csomagokat venni, a legjobb lapom az Puyol volt meg Vucinic Kb ennyi a többi felejthető...inkább gyűjtök playerekre...
PL Swinsteigert 120-ért sikerült megvennem...de megérte
Fifa pontot nincs az az isten hogy vegyek... -
TommyGun
őstag
Szasztok
ULTIMATE TEAM kérdésem lenne...
Hirdetik a fifa 13 FB oldalakon folyamatosan, hogy 1-2 napig lehet beszerezni ezüst arany játékosokat, mindig másokat, amik narancs vagy kék színűek megemelt satokkal, ezeket honnan? Vagy szimplán ha veszek arany ezüst csomagokat random mákra lehet benne plusszban ez is mint a standard extra jó "fekete" lapok amik ritkák mint a fehér holló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest