Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
A szobámban random módon elhelyezkedő üres sörösdobozos, üvegek milyen hatással vannak a csakráimra? (remélem jól írtam
) -
animatrix11
őstag
A keresőben nem találtam ilyen témát, de gondoltam hogy vannak emberek akiket érdekel az ilyen jellegű téma, nekem az egyik kolléganőm foglalkozik ilyen ''húkusz-pókusszal'', nálam részben bevált, pl egyéb tárgyak mellett kiraktam egy szerelem kristályt a szerelem-házasság sarokba és lám pár hónap múlva ott volt a nő!
A siker sarokba kiraktam egy tálat amibe pénzt kell rakni, azóta megy a biznisz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akinek van tapasztalata a Feng Suival, chi-vel, és egyéb ilyen jellegű dolgokkal kérem ossza meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
A siker sarokba kiraktam egy tálat amibe pénzt kell rakni, azóta megy a biznisz.