Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
hát nem tudom. nekem van BME is és van EURO(IH) is. mivel én nem tom a nyelvtant csak beszélem a nyelvet meg fordítok meg értem az eredeti angol beszédet, ezért nekem EURO jóval könynebb volt. arra 0 készüléssel csináltam 80%-ot BME-n meg számít a nyelvtan oda 3 hónap felkészülés 60%.
szvsz sztem kinek mi a színvonalas, sztem az EURO azt méri, hogy tudsz-e angolul a BME meg azt, hogy tudod a nyelvtani szabályokat, nem epdig azt, hogy tudsz-e angolul -
Tithian
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Hogy mi a legnívósabb, azt nehéz lenne megmondani, de ezt-azt azért leírok:
Angolból a TELC-ről hallani jót is, rosszat is (de nem tudom eldönteni, hogy a rengeteg ''egy pont híja volt'' eset véletlen-e vagy nem, ezért nem értékelem, ugyanez igaz a Rigó utcaira is), ahogy én elnétem a próbafeladatsorokat, nem valami nehéz, sok olyan ismerősöm is letette a középfokút, akik tudása finoman szólva sem áll szilárd alapokon. Az EU-ban jó elfogadottságnak örvend.
Németből az ÖSD egy egész közkedvelt és szerintem könnyű vizsga, ha most kellene választanom, megint erre mennék. A Goethe Institut vizsgája is hasonlóan elismert, tapasztalatom nincs vele, de a hallottak alapján nem rossz választás egyik sem.
A BME-féle vizsgákról nagyon vegyes dolgokat hallottam, szerintem vizsgaközpont-függő, hogy belefutsz-e egy kis korrupcióba vagy sem. Aki igazán nagy tudású, azt persze nem fogják megvágni.
Hogy a Pitman miért nem megfelelő színvonalú, arról valaki felvilágosíthatna. Nehezebb az átlagnál, más országokban elismert (tavaly még nálunk is...), s csalásokról sem hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest