Hirdetés
Aktív témák
-
turho
addikt
ok
-
turho
addikt
ok
10-e után krül pestre sztem, majd megbeszéljük. -
turho
addikt
Jó táppal adom szerintem, úgy néz ki
Ha artúr nem jeletkezik megerősíteni, akkor a tiéd 
-
turho
addikt
2 centis repedés...amúgy minden ok. Sztem egyszer ráeshetett a joypad.
-
turho
addikt
Van egy kis sérülés a tetején, nameg kap egy új tápot reményeim szerint. Ha az előző ember meggondolja magát, azonnal szólok. Tudom hogy neked /is/ szívügyed itt a retro.
-
turho
addikt
10-e előtt nemigen tud Pestre jutni, de van már egy érdeklődő is. Ha nem komoly, szólok.
-
turho
addikt
Sajna nekem se....amúgy megtartanám. Már volt egyszer.
-
turho
addikt
16 ezer, de van iso hozzá egy szakajtó. /dvd/ Új fejlemény: saját tápja nem az igazi, ezért egy erősebb Amiga táppal adom, ha tudok szerezni nagyon jó karban lévőt.
-
turho
addikt
Ne haragudj, nem tudok beszámítani semmit.
-
turho
addikt
up
-
turho
addikt
Ja, végülis el is lehet jönni érte. Másfél óra az út. Úgy is megbeszélhetjük. 100 km, nem vészes.
-
turho
addikt
Gamecube közben került úgy néz ki.
Szóval eladó még a CD32. Villámára 16 ezer, iso dvd-vel. Posta is ok, de inkább eljövős
vagy felküldős. És csak a kis sérülés miatt ilyen olcsó. -
turho
addikt
UP
-
turho
addikt
Hibás X-box is érdekel cserébe /főleg dvd-egység hibával/.
Részvét up-okat elfogadok. Biztos van itt Amigás is
-
turho
addikt
Ja meg mégegy játékgyűjtemény is készülőben, ami majd 15 giga, és tulajdonképpen minden játék benne van/lesz ami valaha Amigára megjelent.
A gép cd-játszóként is jól működik és szól, Sony cd-egységet tartalmaz.
Amiga.hu-n 18-28 ezer között mennek ezek a készülékek. -
turho
addikt
Ha van gyűjtőlelkületű vagy amigás ember, volna egy ilyen konzolom. A cd-tetőn van sajna egy kis sérülés, rá lett ejtve valami, és van egy pici repedés. Egy matricával eltakarható. A gép vadiúj lézerfejet kapott, újabb tizenév garantált élettartam. Van hozzá egy joypad és egy kézi joystick.
Megunt Gamecube-ra cserélném, vagy eladnám.
/Egy dvd-nyi cd32 iso is tartozék
/
Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest