Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Felesbandi

senior tag

válasz haruspex #28 üzenetére

Nem kristalyvaza, de a hajtogatos telok mindig is serulekenyebbek voltak, foleg a belso kijelzojuk. Miert adnek gyerek kezebe egy millios eszkozt, amirol tudom, hogy serulekeny? Meg egy normal telot is siman leejthet arccal a foldre ugy, hogy bucsut mondhass a kijelzonek, a hajtogatos telok belso kijelzojenek sokszor ennyi se kell. Galaxy Fold 7 nem robban, de igy se adnam kisgyerek kezebe, baromi draga es tetszik vagy nem, serulekenyebb egy hagyomanyos telonal.

Ricardo-nak is:
    Egy szoval nem mondtam, hogy ez nem egy javitando gyengeseg. Ha a konkurencia megoldotta, a Google-nek is meg kell oldania. (Ahogy a levalo kamerakeretet es a levalo orahatlapot is illene megoldaniuk.) Egyszerre lehet igaz az a kijelentes is, hogy a Google elcseszte es javitania kell es az is, hogy vannak dolgok, amik nem valok kisgyerek kezebe.

.LnB: A bankartya hozzarendeles ugy jon a temahoz, hogy mar nem egy hiszti volt, hogy szulok ugy passzoltak le a gyereknek a telefonjukat, hogy azok kepesek voltak minden hulyesegre elszorni a penzt. Es neked is megismetlem, egy szoval nem mondtam, hogy okes a kigyulladas, altalanossagban mondtam, hogy aki hajtogatos telot ad kisgyerek kezebe, az (idealis esetben) atvitt ertelemben jatszik a tuzzel.

Sejthettem volna, hogy ez sok szulonel bicskat nyit majd, manapsag nagy divat bedobni a telot ovodas koru gyerek kezebe huzamosabb idokozokre. :U

Új hozzászólás Aktív témák