- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na. Még nincs semmi, mert most vizsgáztam, és amíg várom az eredményt, addig írok.
Havernál a Getdata látja, a mentés korrektül lehetséges. Otthon még nem volt időm foglalkozni vele.
Próbálom majd a biossal, de nem tud valaki olyat ami visszaállítja az elqrt NTFS partíciós táblát? -
bandiras2
senior tag
A Getdataback felismerte a partíciókat, de a linux nem tudott vele mit kezdeni. Jól jumpereltem vissza. Most fut a getdata, aztán megnézem biosban
-
blackmoto
senior tag
Nem irigyellek.
Esetleg próbáld meg linuxból. Nekem két hete tűnt el a legfontosabb partícióm, és az uhuval gond nélkül le tudtam róla szedni mindent. A win még csak nem is látta. Az is igaz, hogy nekem csak 25 gigáról volt szó.
Persze biztos lesz, aki mond vmi sokkal okosabbat.Drukkolok.
-
bandiras2
senior tag
Átvittem a haveromhoz a 200Gb Seagate wiinyómat, és sikeresen félrejumperelte 32 Gb cap limitre. Ezután a win természetesen olvashatatlannak érzékelte. Visszajumpereltük, indítjuk, ámde továbbra is 32 Gb Raw, a 3 NTFS partíció helyett. HDD led megállás nélkül villódzik. Még küzdünk, de ötleteket kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest