Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na. Még nincs semmi, mert most vizsgáztam, és amíg várom az eredményt, addig írok.
Havernál a Getdata látja, a mentés korrektül lehetséges. Otthon még nem volt időm foglalkozni vele.
Próbálom majd a biossal, de nem tud valaki olyat ami visszaállítja az elqrt NTFS partíciós táblát? -
bandiras2
senior tag
A Getdataback felismerte a partíciókat, de a linux nem tudott vele mit kezdeni. Jól jumpereltem vissza. Most fut a getdata, aztán megnézem biosban
-
blackmoto
senior tag
Nem irigyellek.
Esetleg próbáld meg linuxból. Nekem két hete tűnt el a legfontosabb partícióm, és az uhuval gond nélkül le tudtam róla szedni mindent. A win még csak nem is látta. Az is igaz, hogy nekem csak 25 gigáról volt szó.
Persze biztos lesz, aki mond vmi sokkal okosabbat.Drukkolok.
-
bandiras2
senior tag
Átvittem a haveromhoz a 200Gb Seagate wiinyómat, és sikeresen félrejumperelte 32 Gb cap limitre. Ezután a win természetesen olvashatatlannak érzékelte. Visszajumpereltük, indítjuk, ámde továbbra is 32 Gb Raw, a 3 NTFS partíció helyett. HDD led megállás nélkül villódzik. Még küzdünk, de ötleteket kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged