- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na. Még nincs semmi, mert most vizsgáztam, és amíg várom az eredményt, addig írok.
Havernál a Getdata látja, a mentés korrektül lehetséges. Otthon még nem volt időm foglalkozni vele.
Próbálom majd a biossal, de nem tud valaki olyat ami visszaállítja az elqrt NTFS partíciós táblát? -
bandiras2
senior tag
A Getdataback felismerte a partíciókat, de a linux nem tudott vele mit kezdeni. Jól jumpereltem vissza. Most fut a getdata, aztán megnézem biosban
-
blackmoto
senior tag
Nem irigyellek.
Esetleg próbáld meg linuxból. Nekem két hete tűnt el a legfontosabb partícióm, és az uhuval gond nélkül le tudtam róla szedni mindent. A win még csak nem is látta. Az is igaz, hogy nekem csak 25 gigáról volt szó.
Persze biztos lesz, aki mond vmi sokkal okosabbat.Drukkolok.
-
bandiras2
senior tag
Átvittem a haveromhoz a 200Gb Seagate wiinyómat, és sikeresen félrejumperelte 32 Gb cap limitre. Ezután a win természetesen olvashatatlannak érzékelte. Visszajumpereltük, indítjuk, ámde továbbra is 32 Gb Raw, a 3 NTFS partíció helyett. HDD led megállás nélkül villódzik. Még küzdünk, de ötleteket kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest