Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na. Még nincs semmi, mert most vizsgáztam, és amíg várom az eredményt, addig írok.
Havernál a Getdata látja, a mentés korrektül lehetséges. Otthon még nem volt időm foglalkozni vele.
Próbálom majd a biossal, de nem tud valaki olyat ami visszaállítja az elqrt NTFS partíciós táblát? -
bandiras2
senior tag
A Getdataback felismerte a partíciókat, de a linux nem tudott vele mit kezdeni. Jól jumpereltem vissza. Most fut a getdata, aztán megnézem biosban
-
blackmoto
senior tag
Nem irigyellek.
Esetleg próbáld meg linuxból. Nekem két hete tűnt el a legfontosabb partícióm, és az uhuval gond nélkül le tudtam róla szedni mindent. A win még csak nem is látta. Az is igaz, hogy nekem csak 25 gigáról volt szó.
Persze biztos lesz, aki mond vmi sokkal okosabbat.Drukkolok.
-
bandiras2
senior tag
Átvittem a haveromhoz a 200Gb Seagate wiinyómat, és sikeresen félrejumperelte 32 Gb cap limitre. Ezután a win természetesen olvashatatlannak érzékelte. Visszajumpereltük, indítjuk, ámde továbbra is 32 Gb Raw, a 3 NTFS partíció helyett. HDD led megállás nélkül villódzik. Még küzdünk, de ötleteket kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest