Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép reggelt,

  A tegnapi nap röviden: A délelőtt relatíve gyorsan elrepült, délután pedig, bár késve, de meghozták a várva várt fát.
  Végül úgy délután kettőtől hatig azt pakoltuk, úgyhogy el is ment az nap maradéka vele. Párszor menetközben jól elkezdett fájdogálni a fogam, lehet nem tetszett neki a hajolgatás. Várom már a csütörtököt, hogy mit fog tudni majd kezdeni vele az orvos.
  Ezen kívül eseménytelen volt a munkafolyamat, leszámítva, hogy párszor rá esett a lábamra a fácska, de semmi komoly. :))
  Utána vacsoráztam és mentem is aludni rövidesen.
  A nagy viharral érkező hidegfrontot úgy tűnik megúsztuk, a szél fújt egy kicsit, de csapadék nem volt.
  Mára nincs semmi különleges programom, úgyhogy kihasználom az alkalmat, hogy még a "szünet" utolsó heteiben a hobbijaimnak dedikáljam az időm, illetve egy kis tanulásnak.
  Utána meg már úgyse jut annyi idő rá az egyetem mellett.

  Tegnap írt egy srác, hogy elvinné a gépházam, amit már június óta hirdetek. Ideje lenne már, csak a port fogja, bár annyira nem aggódom túl, nincs olyan nagy szükségem a pénzre.

  Adtam fel egy keresős hirdetést hátha valaki megválna a No Man’s Sky lemezétől, máshol már nem nagyon kapható, digitálisan meg baromi drága, egyszer már megvettem PC-re teljes áron, így nem akarom újra.
  Reménykedtem, hogy az 5 éves évforduló alkalmából tartanak akciót, de egyelőre nem úgy tűnik. Lehet, hogy majd a nyári vásár végeztével fognak.
  Még a Lego Worlds-el szemezgetek, szimpi kis kikapcsolódós játéknak tűnik.

Aktív témák

Hirdetés