Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: Black - Wonderful Life [link]
  No need to run and hide
  It's a wonderful, wonderful life
  No need to laugh and cry
  It's a wonderful, wonderful life

  Napi Tarot: Ten of Pentacles
  Általánosságban boldogságot, kiegyensúlyozott családi életet, értékrendet jelent ez a kártya. Az utóbbi két napra különösen igaz, hiszen javarészt az anyukámmal tölthettem, ami ritka és így most kifejezetten közelinek érzem magam újra a családomhoz.
  Úgyhogy erre nagyon jól reflektál a kártya, a hétvégén még kicsit a szomorúság felé hajlott a hangulatom, de mostanra stabilan visszaállt a jókedv felé.

  A nap röviden: Először is, a tegnapi nap kimaradt, mivel túl fáradt voltam már este az íráshoz (pont, mint most, de azért erőt vettem magamon).
  Túl hosszan nem szeretném kifejteni, a családommal töltöttem a napot és jó volt.
  Igaz ez a mai napra is, bár most sokkal kevésbé mozgalmas stílusban.
  Időközben megjött a tanévkezdésre rendelt táskám is, sokkal jobban fest élőben, mint vártam, az anyaghasználat is kiváló. A laptopomhoz választott tok is megjött váratlanul, úgyhogy most már az is védve lesz majd, azt hiszem ez nem árt egy ilyen drága darabhoz, elvégre jó lenne megőrizni minél jobb állapotban majd az esetleges eladásra.

  Tegnap még rendeltem egy extra bőr és egy nato szíjat az órámhoz, de egy időre mostmár leállok az órás témával, kezdek függő lenni. :DDD

  Kedvem támadt olvasni valamit, a választásom a Dűne szériára esett, mindig is érdekelt, de sosem jutottam el odáig, hogy elolvastam. Gondoltam itt az ideje a film előtt bepótolni.
  Filóztam rajta, hogy angolul vagy spanyolul álljak neki, de végül maradtam az eredeti nyelvnél, a legjobb élmény érdekében.
  Nagyon várom már hogy megérkezzen. Természetesen ezt is külföldről kellett rendelni, hihetetlen, hogy a magyar könyvesboltoknak ennyire nincs raktáron semmi idegennyelvű könyvük. Az első három kötet box set-et rendeltem meg, ez így sokáig „elég lesz”.

  Mára ennyi voltam, túl fáradt vagyok már ahhoz hogy hosszabban írjak. :O

Aktív témák

Hirdetés